Point til U15-talenterne

Lørdag fik U15-drengene et enkelt point til tabellen, da holdet spillede 2-2 mod Silkeborg. Både U19 og U17 tabte desværre til samme modstander. 

U19-holdet fik en fremragende start på deres opgør mod Silkeborg, men en udvisning i slutningen af første halvleg blev dyr trods en stærk arbejdsindsats. 

Kampen endte med en sejr på 3-1 til Silkeborg, og cheftræner Nikolaj Hørby beskriver kampens første 45 minutter på følgende måde: 

– Vi fik startet kampen som ønsket og scorede allerede i det fjerde minut på et flot løb på deres bagkæde. Denne tidlige føring gav følelsen af et fint greb på kampen, men samtidig oplevede vi også en lidt snigende nonchalant adfærd i vores offensive spil. Silkeborg fik udlignet på en fejl, vi ikke normalt laver, og kort før pausen fik vi et rødt kort i en situation, som egentlig ikke burde være blevet farlig.

Efter pausen afgjorde gæsterne kampen med to scoringer, men alligevel så cheftræneren mange positive ting, som holdet kan tage med videre. 

– Anden halvleg startede med en mavepuster, hvor Silkeborg fik en føring, men langsomt fik vi os kæmpet og spillet tilbage i kampen og det overvejende kampbillede, vil jeg vurdere, pegede mere mod 2-2 end 1-3. Desværre fik vi ikke omsat de mange bolde ind i deres boks med en afgørende berøring, og så lukkede Silkeborg i stedet kampen med fem minutter igen.

– Kæmpe ros til drengene for at levere det spil, som de viser 10 mod 11. Det vil jeg ønske, at vi ser igen i næste kamp – og naturligvis gerne med 11 mod 11 hele vejen.

Sønderjyske/HFK – Silkeborg IF  1-3 (1-1)  

1-0, Anders Bergholt Pedersen. 

Startopstilling: Benjamin Rasmussen – Sune Linderoth Aarup, Sebastian Escobar Jensen, Anders Bergholt Pedersen, Blend Istrefi, Carl-Emil Iwersen, Magnus Quisgaard Gaunsbæk, Mads Nielsen, Matti Geffen, Simon Maass, Olti Hyseni. 

Bænken: Sebastian Jessen, Dmytro Kosach, Kristoffer Jørgensen, Tinus Olesen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Mostaffa Rabia Yassin. 

U17 kunne ikke udnytte drømmestart

U17-talenterne kom foran allerede efter et minuts spil, men holdet tabte alligevel med 4-1 hjemme til Silkeborg IF. 

Efter kampen fortæller cheftræner Mathias Rahbek, at gæsterne havde initiativet i størstedelen af opgøret. 

– Vi fik egentlig en ok start, hvor vi flyttede bolden fint og fik nogle fine genpressituationer. Men som første halvleg skred frem, fik Silkeborg mere og mere initiativ både med og uden bolden. Selvom vi i perioder formåede at komme bag dem og truede deres bagrum, gik vi til pause med et kampforløb, som vi gerne ville have ændret.

I anden halvleg kom holdet bedre ind i opgøret, men det ændrede ikke på, at Silkeborgs sejr aldrig var i fare. 

– Vi forsøgte os med nogle justeringer, og vi havde egentlig også held med at lave et mere uroligt kampbillede. Men vi må også erkende, at vi simpelthen gav for mange chancer væk, og man kan derfor ikke pille ved Silkeborgs sejr. Omend vi ved 1-2 havde mulighederne for at vende kampen i flere situationer. Nu venter der en kamppause – og så er vi klar til at slå tilbage!

Sønderjyske/HFK – Silkeborg IF  1-4 (1-2)  

1-0, Anders Raffnsøe Hoeg. 

Startopstilling: William Nyborg – Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Anders Raffnsøe Hoeg, Sebastian Larsen, Dereje Jensen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jonas Jønsson, Jakob Lagoni Thorsen, Elias Hjort-Pedersen. 

Bænken: Noah Q.P. Nguyen, Asghar Ibrahimi, Refik Avdic, Marcus Nukulkit Hansen, Jeppe Klemann, Jacob Hamborg. 

U15 var tæt på sejren

U15-drengene spillede lørdag en god kamp mod Silkeborg, men en sen udligning fra udeholdet gjorde, at kampen endte 2-2. 

Trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen beretter, at det uafgjorte resultat samlet set var en fair udgang på opgøret. 

– Det uafgjorte resultat var nok fair, efter Silkeborg sluttede kampen stærkest af. Før det var det en tæt kamp, hvor Silkeborg kom foran, inden vi udlignede senere i første halvleg. Begge hold havde chancer undervejs, og momentum skiftede i løbet af kampen. Særligt i første halvleg fik vi skabt en del chancer, og vi burde nok have scoret mere end det ene mål. 

De to trænere fortæller, at holdet fik en imponerende start på anden halvleg med rigtig flot spil, hvilket også resulterede i en scoring. 

– I anden halvleg kom vi rigtig godt i gang og scorede efter tre minutter. Et super godt mål, hvor vi fik spillet os ud af deres første pres og fra fase to spillet os ned bag dem. Et meget tilfredsstillende mål. Som anden halvleg skred frem, tog Silkeborg mere styring på kampen, og vi havde udfordringer ved dels at holde fast i bolden og blive effektive i vores pres. 

– Alligevel havde vi en gylden mulighed for at komme på 3-1, men afslutningen ramte stolpen. I stedet udlignede Silkeborg efter et hjørnespark med syv minutter tilbage. Det var et hårdt slag, da muligheden for en sejr var inden for rækkevidde, men uafgjort var et fair resultat, da Silkeborg også havde sine chancer.

Sønderjyske/HFK – Silkeborg IF  2-2 (1-1)  

1-1, Gustav Sejrup – 2-1, Villads Nøhr Birk. 

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen – Victor Grønhøj Nissen, William Beck, Nicolai Derlich Biel, Villads Nøhr Birk, Nicklas Bergmann Schmidt, Gustav Sejrup, Andreas Holm, Nicolai Lund, Tobias Stig Bertram, Sultan Azar Ebrat. 

Bænken: Simon Thaysen Nissen, Elias Nøhr, Oliver Kræmer Jessen, Frederik Mortensen. 

U19-holdet skal i aktion igen d. 20. maj, hvor AaB venter på udebane. U15 møder Lyngby d. 27. maj i Aabenraa, mens U17 først skal i kamp igen d. 3. juni. Her venter F.C. København i Haderslev. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder