P. Lindberg øger sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold markant

Vejen-virksomheden P. Lindberg fortsætter sin støtte til Sønderjyske Fodbold og øger i den nye aftale sit sponsorat markant.

P. Lindberg skruer nu markant op for støtten til Sønderjyske Fodbold.

Vejen-virksomheden, der primært gør sig salg af udstyr, tilbehør og maskiner til landbrug, har indgået et nyt og væsentligt større sponsorat med Sønderjyske Fodbold.

Det er værdierne og den lokale forankring omkring Sønderjyske Fodbold, der har fået P. Lindberg til at skrue op for opbakningen.

– Vi har haft en åben dialog med de nye ejere, og det blev startskuddet til et sponsorat, som vi nu har øget gevaldigt. Som virksomhed er P. Lindberg et stærkt fællesskab, der favner. Vi dyrker de samme værdier som Sønderjyske Fodbold med sammenhold, hårdt arbejde, ansvarlighed og ydmyghed.

– Derfor finder vi det naturligt at støtte og bakke op omkring dette og så samtidig støtte et lokalt forankret hold. Vi ser frem til det øgede samarbejde og en spændende sæson, siger Hans Ole Nissen, salgschef i P. Lindberg.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over den øgede opbakning fra P. Lindberg.

– Vi er meget glade for, at P. Lindberg er blevet en del af Sønderjyske Fodbold-familien, og det varmer vores lyseblå hjerter, at de har set så stor værdi i sponsoratet, at de nu vælger at løfte det markant. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med P. Lindberg.

– Vi har brug for opbakningen fra virksomhederne i landsdelen – både fra nye og eksisterende sponsorer – og det glæder os naturligvis, når en sponsor som P. Lindberg giver os et stort skulderklap og ønsker at udvide samarbejdet, siger Markus Kristoffer Hansen.

P. Lindberg er en moderne e-handelsvirksomhed, der sælger udstyr og tilbehør til landbrugere, skovdyrkere, hestefolk, haveejere og mange flere, som bor på landet. Link til hjemmesiden her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder