Overblik: Fire spillere skal på vigtige landsholdsopgaver

Mens størstedelen af truppen kan se frem til en rolig weekend, er der fire spillere, der skal på vigtige landsholdsopgaver. Få overblikket her.

Fire spillere i Sønderjyske Fodbold skifter i den kommende tid den lyseblå trøje ud med landsholdstrøjer.

NordicBet Ligaen ligger stille i den kommende weekend, hvor der til gengæld er fuld gang i landsholdsfodbolden.

Vores egen Olti Hyseni skal igen med det danske U17-landshold, som ved den afgørende Elite Round i Georgien skal kæmpe for at kvalificere sig til EM i Cypern til maj.  

Olti Hyseni og de danske holdkammerater spiller mod Tyrkiet (20/3), Serbien (23/3) og Georgien (26/3).

På den højeste hylde skal Daniel Grétarsson sammen med det islandske A-landshold forsøge at bringe sit et skridt nærmere sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Der venter den 21. marts en EM-playoffkamp mod Israel i et opgør, der skal spilles på neutral bane i Budapest.

Vi bliver ved Island, for Kristall Ingason er udtaget til det islandske U21-landshold, der den 26. marts spiller EM-kvalifikationskamp på udebane mod Tjekkiet. Islændingene ligger foreløbig godt til i puljen med to sejre efter tre kampe – blandt andet vandt de den første kamp mod Tjekkiet hjemme i Island.

Det gælder også EM-kvalifikationskampe for Ivan Nikolov, der med det nordmakedonske U21-landshold spiller to hjemmekampe mod Gibraltar (21/3) og Sverige (26/3).

Held og lykke til alle fire spillere med de kommende landsholdsopgaver.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder