Over 1.500 deltagere ved Samarbejdsklubbernes Dag

Over 1.500 personer har tilmeldt sig til Samarbejdsklubbernes Dag, som afvikles på Sydbank Park i forbindelse med NordicBet Liga-kampen mod B.93.

Vi er sammen om Sønderjyske Fodbold, og det bliver i særdeleshed synligt, når vi lørdag den 30. september tager imod B.93 på Sydbank Park.

Her er det Samarbejdsklubbernes Dag, hvor Sønderjyske Fodbold har inviteret alle samarbejdsklubbernes spillere gratis til fodbold sammen med deres forældre, trænere og ledere.

Foreløbig har over 1.500 personer tilmeldt sig til Samarbejdsklubbernes Dag.

Inden kampstart lader vi alle ungdomsspillerne gå en æresrunde i deres klubtrøjer, så det bliver et flot og farverigt syn, når flere hundrede børn får fornøjelsen af at komme ind på græsset på Sydbank Park.

Sønderjyske Fodbold har 55 samarbejdsklubber fordelt rundt i hele landsdelen, og vi glæder os til at gøre dagen til noget helt særligt i sammenholdets tegn.

Hvis der er spillere fra samarbejdsklubberne, der ikke har fået information om Samarbejdsklubbernes Dag, skal de tage kontakt til deres egen klub. Samarbejdsklubberne kan som altid kontakte udviklingschef Thomas Kruse på thk@soenderjyskefodbold.dk.

Vi ses til Samarbejdsklubbernes Dag lørdag den 30. september.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder