Optakt: Tredje testkamp venter i Randers

Fredag klokken 12.30 spiller vi årets tredje træningskamp, når vi møder Randers FC på udebane.

Efter træningskampe mod AGF og Hobro går turen atter op ad E45, når vi fredag klokken 12.30 møder Randers FC i årets tredje træningskamp.

Spillerne har fået endnu en god og lærerig uge på træningsbanen, og assistenttræner Simon Poulsen håber og forventer, at det kommer til udtryk, når vi for anden gang møder et 3F Superligahold i opstarten.

– Det er en kamp, der skal bruges til at se, hvor vi er henne på nuværende tidspunkt. Der er blevet arbejdet med nogle ting på træningsbanen, som vi også helst skal kunne se i kamp og forhåbentligt få til at lykkes.

– Det er igen en test mod en stærk modstander, og i den første gik det ikke super godt mod et Superligahold, og vi skal gerne kunne se, at vi også har flyttet os på nogle fysiske parametre, og at vi ikke laver de samme fejl som mod AGF, siger Simon Poulsen.

Det bliver igen en kamp, hvor vi kommer til at se mindst 22 spillere i aktion.

– Det er en testkamp, der godt kan ligne de to første kampe lidt, hvor der vil være en masse skift i kampen, men der er også nogle spillere, der spiller mere, end de har gjort i de to første kampe. Vi er stadig der, hvor det er vigtigt, at de alle sammen får noget spilletid, siger Simon Poulsen.

Med i bussen er blandt andre Søren Andreasen, som altså kan se frem til at få spilleminutter i benene på sin første træningsdag.

Vi liveopdaterer fra kampen på Twitter og her på hjemmesiden.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder