Optakt: Mange vil få spilletid i den første test mod AGF

Fredag eftermiddag spiller vi sæsonens første træningskamp, når vi møder AGF på udebane. Det bliver en kamp, hvor spilletiden bliver fordelt mellem mange spillere.

Efter en lille uge på træningsbanen gælder det fredag klokken 12.30 årets første træningskamp, når AGF på kunstgræsbanen i Fredensvang tager imod.

Cheftræner Thomas Nørgaard tager en stor flok spillere med til kampen, hvor spilletiden vil blive godt fordelt imellem dem.

– Vi har talt meget om vores udtryk, og vi skal turde sætte nogle af de ting, vi har arbejdet på, i spil. Det er ikke alt sammen, der kommer til at spille efter blot en uge, men vi skal vise mod og intensitet, og der bliver en masse, der får spilletid. Nogle spiller 30 minutter, andre får 45, så vi deler kampen mere eller mindre over.

– Vi har blandet nogle hold, og det bliver ikke sådan noget med, at det ene hold er med dem, der spillede meget før hen. Vi står på mål for det, vi prædiker, og det er, at der nu kommer nogle uger, hvor man kan vise sig frem, og det gør vi nu mod AGF, hvor vi også vil se os i nogle forskellige formationer. Vi glæder os til at se, hvordan det tager sig ud.

– Spillerne har været outstanding i en uge nu, og nu skal de ud at prøve det af og vise det frem, og så kan vi gå tilbage i næste uge og prøve at øve os lidt mere, siger Thomas Nørgaard.

Kampen er åben for tilskuere, og der er fri entré. Kampen spilles på bane 4 på Fredensvang – adressen er Terp Skovvej 16, 8260 Viby J.

Kampen bliver ikke livestreamet, men vi opdaterer på vores Twitter-profil og her på hjemmesiden, og vi følger naturligvis op med referat og reaktioner.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder