Optakt: Fredag skal mange spillere i aktion i Hobro

Fredag eftermiddag handler det igen om at få minutter i benene, når vi spiller årets anden træningskamp på udebane mod Hobro IK.

Efter endnu en god træningsuge skal formen testes fredag klokken 13.00, når Hobro IK lægger kunstgræs til årets anden træningskamp.

Cheftræner Thomas Nørgaard siger om fredagens træningskamp:

– Det er en kamp, hvor det igen handler om, at spillerne skal have værdifuld spilletid. Vi har haft en god træningsuge, hvor spillerne har trænet hårdt, og hvor der har været flere dobbeltpas, hvor de også har været under Yannick Durands ledelse.

– Det bliver en kamp, hvor vi skal have frigjort noget energi med og uden bold, og hvor vi skal bygge videre på at tage initiativ i kampen. Nu har vi haft en uge mere sammen, og det betyder også, at der er nogle faser, hvor vi skal se skarpere ud. Vi ser frem til at komme i kamp efter en god uge på træningsbanen, siger Thomas Nørgaard. 

Det bliver igen en kamp, hvor det handler om, at mange spillere skal have minutter i benene, og der er udsigt til, at mindst 22 spillere kommer i aktion.

– Her i opstartens første fase prioriterer vi, at restitutionen ikke bliver så lang. Vi skal være klar til at arbejde hårdt til alle træninger og ikke tage så meget hensyn til, at vi har spillet kamp. Det bliver en kamp, hvor nogle får 30 minutter og andre 45 eller 60 minutter, siger Thomas Nørgaard.

Kampen spilles på Eurowind Energy Park ved DS Arena i Hobro, hvor der er kampstart klokken 13.00. Der er fri entré for alle.

Kampen bliver ikke livestreamet, men vi liveopdaterer på vores Twitter-profil og her på hjemmesiden.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder