Olti Hyseni tager endnu en træningslejr i Spanien – nu i rødt og hvidt

Olti Hyseni bliver i Spanien de næste dage, hvor han skal være i træningslejr med det danske U17-landshold. Han når også en landskamp, inden han igen vender hjem og deltager i forberedelserne frem mod forårspremieren.

Når spillertruppen tidligt mandag morgen sætter kurs mod Sønderjylland, bliver det uden Olti Hyseni.

Den 16-årige Sønderborg-knægt tager direkte fra den ene træningslejr til den næste. Efter ni dage på farten med Sønderjyske Fodbold i spanske Albir drager han godt 100 kilometer længere nordpå og deltager fra på tirsdag i U17-landsholdets samling i San Pedro del Pinatar.

Det danske U17-landshold skal spille to træningskampe i Spanien – mod Schweiz den 14. februar og mod Irland den 17. februar. Olti Hyseni når dog kun at spille den første af landskampene, da vi derefter henter ham hjem, så han kan være involveret i vores sidste træningskamp i Fredericia på fredag.

Her på vores sidstedag i Spanien ser Olti Hyseni tilbage på en god og begivenhedsrig træningslejr med de sønderjyske holdkammerater.

– Det har været fedt at være afsted. Nu var vi også i Portugal i januar, og det har været dejligt at komme ned til varmen og få spillet på nogle ordentlige baner.

– Man får meget ud af at være med på de her træningslejre. Man ser, hvordan de andre spillere gør tingene, og hvad de gør for hele tiden at være på 100 procent. Det kan være ekstra træning, ekstra afslutninger på mål og flere ture i styrketræningen. På den måde kan du se op til dem og se, hvordan de lever som professionelle fodboldspillere, siger Olti Hyseni.

Den 16-årige offensivspiller skrev under på sin fuldtidskontrakt med Sønderjyske Fodbold lige før nytår, og han har fået en god start på sin nye tilværelse.

– Jeg er blevet taget meget godt imod lige fra starten, og det er kun blevet bedre og bedre. Jeg har fået mere tid til at fokusere udelukkende på fodbolden, så det har været lidt anderledes, men jeg nyder det, siger sønderjyden.

Trods en træningslejr i Portugal i slut-januar og en ni dages tur med Sønderjyske Fodbold er Olti Hyseni ikke træt af udsigten til endnu en træningslejr.

– Jeg kan godt lide at træne meget, og det er altid fedt at komme med landsholdet, så det glæder jeg mig til. Det bliver også fedt at være lidt sammen med nogle på min egen alder. Mine forældre kommer også ned og kigger nu her, så dem får jeg også lige mulighed for at se igen, siger Olti Hyseni.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder