Nyt fan-tiltag: Frem med nøglerne

En sjov tradition, som fanklubben Treffpunkt har indført for flere år siden, skal blive et fast indslag på Sydbank Park. Find nøglebundet frem og ryst det, når vi har hjørnespark.

Vores københavnske fanklub, Treffpunkt Sønderjylland, har i mange år haft en tradition, der har vakt smil på mange udebaner.

Eksil-sønderjyderne i hovedstaden har en sjov tradition med, at de rasler med nøglebundet hver gang, der er hjørnespark til Sønderjyske Fodbold, mens de nynner temasangen til 70’er-80’er-klassikeren Dallas.

Primært har sangen huseret på de sjællandske udebaner, hvor Treffpunkt plejer at møde talstærkt op, men i anledning af fanklubbens 10 års-jubilæum i sidste uge opstod ideen om, at tiden er moden til, at ”nøgle-tifoen” også skal indføres på Sydbank Park og blive en tradition på hjemmebanen.

Toneangivende fans i fanklubberne omkring Sønderjyske Fodbold – Sønderjyske Fodbold Support, DTM 6100 og Treffpunkt Sønderjylland – bakker alle op om ideen og glæder sig til at få den udført på Sydbank Park.

Derfor: Tag nøglebundet frem, hver gang vi har hjørnespark og nyn med, det bedste du har lært.

Et lille funfact: Vi er den klub i NordicBet Ligaen, der har fået flest hjørnespark i sæsonen – helt præcist 100 i 18 kampe. Hvis den tendens holder, skal vi have nøglebundet frem 5,5 gange pr. kamp.

Klik på videoen herunder og se og hør, hvordan nøgle-tifoen skal udføres til perfektion:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder