Nykredit laver flerårig forlængelse i Sønderjyske Fodbold

Nykredit fortsætter opbakningen til Sønderjyske Fodbold med en ny flerårig forlængelse.

Det gode samarbejde mellem Sønderjyske Fodbold og Nykredit fortsætter også i de kommende sæsoner.

Nykredit har understreget sin opbakning til det sønderjyske fodboldprojekt med en ny flerårig forlængelse af sponsoratet.

– Nykredits slogan er: ”Forenet kan vi mere”, og det er derfor helt naturligt for os at være en del af Sønderjyske Fodbold. Vi oplever her en organisation, der ikke kun tænker på lokalområdet omkring Haderslev, men gennem deres engagement ønsker at styrke og bidrage til bedre trivsel i hele landsdelen.

– Tryghed og stabilitet er kendetegnende for Nykredit, og med vores nye flerårige aftale med Sønderjyske Fodbold vil vi gerne markere vores trofaste opbakning til klubben. Vi ser vi frem til mange gode oplevelser på stadion og i det stærke netværk i klubben, siger centerdirektør i Nykredit, Jens Munck.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over forlængelsen med Nykredit.

– Med den nye aftale sender Nykredit et klart signal om, at de virkelig står bag hele Sønderjyllands fodboldhold. De har støttet trofast gennem flere år, og med en flerårig forlængelse understreger de, at de også tror på vores fælles fodboldprojekt i årene fremover. Vi ser frem til mange gode oplevelser med Nykredit på sidelinjen, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

På fotoet ses Ulrik ”Buller” Nielsen og Markus Kristoffer Hansen fra Sønderjyske Fodbold sammen med Morten Friis, Jens Munck og Torben Rafn fra Nykredit. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder