Nye udebanetrøjer mod B.93

Når vi fredag aften spiller mod B.93 på Østerbro Stadion, vil spillerne første gang bære den nye udebanetrøje fra hummel.

Sønderjylland er lyseblåt, og vi er meget glade for den positive modtagelse af den nye hjemmebanetrøje, som vi præsenterede tidligere på sæsonen.

Nu er turen kommet til udebanetrøjen, og den forbliver i sort som den primære farve, som vi kender det fra langt de fleste sæsoner i Sønderjyske Fodbold-historien.

Den nye udebanetrøje fra hummel bliver taget i brug for første gang, når vi fredag klokken 19.00 løber på banen mod B.93 på Østerbro Stadion.

Den nye udebanetrøje har lige som hjemmebanetrøjen et spil med brede striber, og den er holdt i et simpelt og stilrent design. Kraven skiller sig ud og kan for kendere lede tankerne tilbage til perioden 2010-12, hvor der også var krave på trøjerne.

Se flere billeder af trøjen på vores sociale medier.

Udebanetrøjen vil i første omgang udelukkende blive solgt på Sydbank Park på kampdage, og første mulighed for at få fingre i trøjen vil således være fredag den 3. november, hvor vi tager imod Hobro IK.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder