Ny trøje: Fredag aften er vi tilbage i lyseblåt

Efter fire hjemmekampe i sort er vi fredag aften tilbage i lyseblåt. Den nye spilletrøje er endelig landet i Sønderjylland, og vi glæder os til at vise os frem i de rigtige hjemmebanefarver.

Fredag aften er vi tilbage i lyseblåt.

Leveringen har trukket ud, men nu er det første parti spillertrøjer landet Sønderjylland, og det betyder, at vi fredag aften er tilbage i de vante lyseblå farver, når vi tager imod AaB.

Resultaterne har bestemt ikke fejlet noget i den sorte udebanetrøje, men direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig til at se holdet tilbage i de rigtige hjemmebanefarver.

– Vi skal selvfølgelig være i lyseblåt på Sydbank Park, og vi har ventet med længsel på, at de nye trøjer skulle lande i klubben. Nu er de kommet, og vi glæder os til at se spillerne løbe på banen iført de flotte trøjer i de rigtige farver, siger Markus Kristoffer Hansen.

Denne sæsons hummel-trøje er holdt i et klassisk, stilrent design. Den lyseblå farve er brudt af streger i en mørkere lyseblå nuance, så trøjen godt kan minde om nogle af de første Sønderjyske Fodbold-trøjer tilbage fra midten af nullerne.

Markus Kristoffer Hansen håber, at sønderjyderne vil tage godt imod trøjen.

– Sønderjylland er lyseblåt, og vi håber, at mange Sønderjyske Fodbold-fans vil anskaffe sig trøjen og være med til at sprede klubfarven i hele landsdelen. Vi opfordrer altid sønderjyderne til at trække i den lyseblå trøje på Sydbank Park, men de pynter naturligvis også i skolegårde og på arbejdspladser, og der er altid en god anledning til at trække i lyseblåt, siger Markus Kristoffer Hansen.

Det er Sport24, der står for salget af Sønderjyske Fodbold-trøjerne, og de har også netop modtaget et stort parti trøjer, som kommer til salg i forbindelse med fredagens kamp på Sydbank Park. Salget forventes at ramme Sport24’s webbutik i næste uge.

Fredag vil der være salg af trøjerne inden for hovedindgangen på Sydbank Park og i fanshoppen under Pro Tech CNC-tribunen. Priserne er 500 kroner for voksne og 450 kroner for børnestørrelser.

Vi ses i lyseblåt fredag aften på Sydbank Park.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder