Nu starter træningen op igen

Lørdag er spillerne atter samlet i Haderslev, hvor der venter to ugers træning, inden de sendes på juleferie.

På grund af VM-slutrunden sluttede NordicBet Ligaen tidligt i år, og det har fået klubberne til at ændre i de normale vinter-rutiner.

Normalt bliver spillerne sendt på juleferie efter den sidste turneringskamp, men da pausen denne gang er ekstra lang, bliver spillerne holdt i gang med træning i klubben.

Spillerne har haft ferie siden den sidste kamp mod Vejle den 14. november, men lørdag formiddag mødes de igen i Haderslev, hvor der er træning frem til fredag den 16. december, hvor julefreden endelig kan sænke sig.

Spillerne møder lørdag ind til fysiske tests, og derefter venter to uger med træning, hvor der er rig mulighed for at følge med på anlægget ved Haderslev Idrætscenter – se vores træningstider her.

Som bekendt er vi uden cheftræner i øjeblikket, og træningen vil i den kommende tid blive varetaget af Simon Poulsen og fysisk træner Yannick Durand sammen med den øvrige trænerstab.

Søgningen efter en ny cheftræner er i fuld gang, og kandidatfeltet er blevet indsnævret, men – som vi har nævnt før – er vi grundige og tålmodige i vores søgning. Det forventes fortsat, at der er en ny cheftræner klar, når spillerne møder ind i det nye år, hvor der er første træning 5. januar.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder