Nørgaard: Solid præstation og stor dominans i Køge

Cheftræner Thomas Nørgaard kunne se tilbage på en solid præstation, da vi fredag aften vandt med 4-1 over HB Køge og skrev klubhistorie med den syvende sejr i træk.

Fredag aften satte vi endnu tre point ind på kontoen, da HB Køge blev besejret med 4-1 i egen hule.

Cheftræner Thomas Nørgaard kunne med tilfredshed se tilbage på præstationen.

– Det var et professionelt stykke arbejde. Det var solidt af drengene.

– Vi er topdominerende. Vi spiller mod det hold i rækken, der har bolden mest – marginalt mere end vi har – og vi lykkes med at have bolden lidt mere, end de har, på deres hjemmebane på et underlag, de trives rigtig godt på, og jeg tror, vi kommer frem til 23 eller 24 afslutninger i kampen. Det var meget solidt.

– Vi vakler lidt, efter de får et straffespark, og det er lidt irriterende, at Flø behøver at hive en redning eller to op, men det er stærkt, at vi alligevel sætter kniven ind og vinder fuldt fortjent, sagde Thomas Nørgaard efter kampen.

Sejren var den syvende ligasejr i træk, og det er rekord i vores knap 20 år lange klubhistorie.

– Jeg er stolt af den stime, vi har sat sammen, og vi kan gode lide at skrive historie. Vi skal forsøge at skrive nogle af de kapitler, vi kan undervejs, og så skal vi forsøge at fuldende bogen, når vi rammer næste sæson.

Det var årets sidste udebanetur, og der venter nu to kampe på Sydbank Park – mod Næstved Boldklub og Hillerød Fodbold – inden spillerne kan gå på velfortjent vinterpausen.

– Nu kan vi samle kræfter til de sidste to runder, der er to svære kampe på hjemmebane. Vi er stadig ikke færdige. Vi har to kampe endnu, og vi er sultne efter at hente seks point i de to kampe, så vi har gjort alt for at sikre os et godt udgangspunkt til foråret, sagde Thomas Nørgaard efter sejren.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder