Nørgaard efterlyser skarphed i god testkamp mod Slavia Prag

Cheftræner Thomas Nørgaard var særligt godt tilfreds med spillet i første halvleg mod Slavia Prag. De næste dage venter der spillerne hård fysisk træning.

Slavia Prag endte med at vinde 4-0, men der var gode sønderjyske takter undervejs, da vi i Portugal spillede årets anden træningskamp mod det tjekkiske storhold.

– Vi tabte fortjent, men jeg synes også, vi kan dele kampen op i forskellige dele. I de første 15 minutter skulle vi lige vænne os til tempoet, men så erfarede spillerne også, at de godt kunne være med i kampen, hvis vi gjorde, som vi plejer.

– Herefter fulgte 20-25 minutter, hvor holdene var ret lige, og hvor vi også på afslutninger og store chancer spillede en lige kamp. Det var lidt et under, at vi ikke scorede et mål eller to eller tre i dag, men vi manglede den sidste skarphed eller stressede for meget i situationerne. Omvendt viste Slavia Prag klassen og scorede på nogle halve chancer, hvor vi var uopmærksomme, og det kan vi også lære af.

– I anden halvleg var det mere sporadisk, hvad vi havde, men trods tung Slavia-dominans kom vi frem til et par chancer til at score. Alt i alt var det en god test for os, og vi kan helt sikkert lære noget af at være oppe mod så stærkt et hold, og vi blev også testet defensivt med et lavere udgangspunkt, end vi er vant til. Alt i alt og trods 0-4 var det en rigtig god test for os, sagde Thomas Nørgaard efter kampen.

Holdet bliver på træningslejren frem til på lørdag, hvor turen atter går hjem til Sønderjylland. Inden da venter der spillerne nogle hårde træningsdage.

– Vi har ikke trænet så hårdt hernede endnu, fordi vi mødte Viborg i fredags. Det kommer vi til de næste tre dage hernede, og de tre første dage i næste uge, når vi er tilbage. Der skruer vi op for vores load, så spillerne går en hård uge i møde, siger Thomas Nørgaard.

Den næste træningskamp spilles fredag den 26. januar på udebane mod Landskrona BoIS i Skåne.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder