N.C. Nielsen A/S er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, vil være med til at løfte Sønderjyske Fodbold tilbage i Superligaen.

Endnu en markant virksomhed har fået øjnene op for de muligheder, som det giver at være samarbejdspartner i Sønderjyske Fodbold.

N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, har netop lavet en sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold, og de håber, at de dermed kan være med til at løfte klubben tilbage i Superligaen.

– Fodbold betyder meget for danskerne, og vi ser Sønderjyske Fodbold som et stort aktiv for Sønderjylland og derfor også som en vigtig faktor for vores mange samarbejdspartnere i landsdelen. Med vores aftale glæder vi os over at kunne kalde os for en del af den Sønderjyske Fodbold-familie, og derigennem også være med til at bidrage til en øget livskvalitet i landsdelen.

– N. C. Nielsen A/S arbejder ud fra værdierne: Troværdighed, stabilitet og hjælpsomhed, og vi er sikre på, vi passer godt ind i Sønderjyske Fodbolds fællesskab, og vi ser frem til mange underholdende timer på Sydbank Park og i det store Sønderjyske Fodbold-netværk, siger distriktschef i N. C. Nielsen A/S, Nikolaj Hansen Brink.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over, at Sønderjyske Fodbold-familien vokser og byder N. C. Nielsen A/S hjertelig velkommen.

– Vi er meget glade og taknemlige for, at N.C. Nielsen A/S har lyst til at blive en del af det stærke netværk i Sønderjyske Fodbold. Det er en virksomhed, der kan se værdien i den enorme eksponering, som der er omkring dansk fodbold, hvor Sønderjyske Fodbold med den aktuelle topplacering i NordicBet Ligaen også oplever en markant øget interesse. Vi glæder os til at byde N.C. Nielsen A/S velkommen på Sydbank Park, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder