Modstander-zoom: Turen går til Hvidovre

Lørdag eftermiddag spiller vi en vigtig NordicBet Liga-kamp mod Hvidovre IF på Pro Ventilation Arena. Vi zoomer her ind på lørdagens modstander.

Der er vigtige point på spil, når vi lørdag klokken 13.00 spiller på udebane mod Hvidovre IF på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre ligger aktuelt på den andenplads i tabellen, som vi meget gerne vil have fingrene i, og Hvidovre IF har haft en stærk sæson hidtil med 37 point i 19 kampe – seks point mere, end vi selv har på femtepladsen.

Det er først og fremmest en velsmurt offensiv, der har bragt københavnerne så langt op i tabellen. Hvidovre IF er med 43 mål det mest scorende hold i NordicBet Ligaen.

Målene har de fordelt godt imellem sig, og den skarpeste i denne sæson har været vores tidligere profil Christian ”Greko” Jakobsen, der har scoret otte gange – samme antal som vores egne Emil Frederiksen og Peter Christiansen.

Hvidovre IF har lige som os selv lagt fra land i foråret med fire point i de to første kampe. I forårspremieren blev det til en 3-1-sejr over Nykøbing FC, mens de i seneste spillerunde spillede 1-1 i Hillerød.

Vores seneste kamp mod Hvidovre IF er fra 9. september sidste år, hvor vi vandt 3-2 på Sydbank Park i en hektisk affære. Vores målscorere dengang var Emil Berggreen, Peter Christiansen og Mikkel Ladefoged.

Det er heller ikke længe siden, vi mødte Hvidovre IF i pokalen. Det var i december 2021, hvor vi vandt 1-0 hjemme på Sydbank Park, og returen gik ud i straffesparkskonkurrence, hvor Nicolai Flø tog det meste, og Mads Albæk satte den afgørende scoring ind. Vild aften.

De fans i Sønderjyske Fodbold, der tager til Hvidovre for at støtte holdet, kan med fordel læse om udebaneafsnittet på Hvidovre IF’s hjemmeside – lige her.

Der er stadig få ledige pladser i fanbussen – læs mere på Sønderjyske Fodbold Supports Facebook-side.

Hvis du selv tager turen i bil, kan du se frem til 250 kilometers kørsel fra Sydbank Park til Pro Ventilation Arena – Kraks ruteplan fortæller, du skal sætte to en halv time af til turen.

Vi håber, vi ser en masse lyseblå fans i udebaneafsnittet. Rigtig god tur til jer, der tager turen til Hvidovre.

Et foto fra det seneste besøg i Hvidovre – en kold decemberdag i 2021.
Del denne nyhed:

Seneste nyheder