Modstander-zoom: Turen går til 2650 Hvidovre

Hvidovre IF kan torsdag spille sig tilbage i Superligaen for første gang siden 1996/97-sæsonen, men den mission vil vi naturligvis gøre alt for at forhindre. Læs om torsdagens modstander her.

Mens de fleste øjne Kr. Himmelfartsdag er rettet mod Parken i København, hvor der spilles pokalfinale, vil det for fans af Hvidovre IF og Sønderjyske Fodbold være langt mere interessant, hvad der sker 13 kilometer sydvest derfra.

Det er nemlig Pro Ventilation Arena i Hvidovre, der danner rammen om topkampen mellem Hvidovre IF og Sønderjyske Fodbold, som får helt afgørende betydning i oprykningskampen.

Hjemmeholdet kan med en sejr definitivt sikre sig oprykning, mens vi med en sejr kan holde liv i håbet og skabe maksimal spænding i de sidste runder.

De seks point, som Hvidovre IF er foran os i tabellen, er desværre nogle point, de har hentet mod os. Vi har kun tabt to gange i foråret, men begge gange har det været til vores hårdeste modstander i kampen om oprykningspladserne. Den 4. marts led vi et smerteligt 1-2-nederlag i Hvidovre, hvor hjemmeholdet sikrede sig sejren i overtiden, og den 29. april kunne Hvidovre IF rejse hjem med en 3-0-sejr fra Sydbank Park.

Men nok er nok. Nu er det vores tur. Kravet er en sejr, når vi torsdag drager til Hvidovre, så vi kan holde liv i oprykningsdrømmene.

I Hvidovre drømmer de naturligvis også om 3F Superligaen. Mens vi selv har den bedste række i frisk erindring, er det længe siden, Hvidovre IF senest var oppe. Det var de i 1996/1997-sæsonen, hvor de sluttede på en sidsteplads. Skruer vi tiden længere tilbage, kan Hvidovre IF også prale af tre mesterskaber i 1966, 1973 og 1981, og klubben har fine Europa Cup-traditioner mod modstandere som Juventus, Real Madrid og Borussia Mönchengladbach.

Hvis klubben rykker i 3F Superligaen, kan det ikke vare længe, inden resten af fodbold-Danmark også kan blive vækket om natten og sige postnummeret i Hvidovre. Hvidovre-fansene synger trofast ”2650” kampen igennem, og det er lige før, at 2650 Hvidovre er blevet lige så kendt som DR’s ikoniske postnummer 2860 Søborg.

Sønderjyske Fodbold-fans, der overvejer en udebanetur til Hvidovre, kan med fordel læse mere om forholdene på Pro Ventilation Arena her: https://www.hvidovrefodbold.dk/information/udeholdets-tilskuer/

Sønderjyske Fodbold Support sender en bus afsted – læs mere her: https://www.facebook.com/SEsupport

Vi glæder os til at se de lyseblå fans i 2650 Hvidovre.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder