Midt Leasing får en synlig plads på brystet

Midt Leasing bliver en af de to hovedsponsorer, der får en meget synlig placering på spillernes kamptrøjer.

Når spillerne fra Sønderjyske Fodbold igen skal i kamp, bliver det med Midt Leasing på brystet.

Leasing-virksomhedens logo bliver placeret øverst på højre brystkasse og får en meget synlig eksponering i den kommende sæson.

Midt Leasing bliver dermed en af de to hovedsponsorer, der bliver promoveret på spillernes kamptrøjer.

Hos Midt Leasing er der glæde over den nye aftale med Sønderjyske Fodbold.

– Det er med stor glæde og forventning, at vi har indgået en hovedsponsoraftale med Sønderjyske Fodbold. Med placeringen på brystet er vi garanteret en meget synlig eksponering, og da fodbold er en højteksponeret sport, kommer vi til at øge kendskabet til Midt Leasing. Vi er en landsdækkende virksomhed, der også har mange kunder i Sønderjylland, og derfor giver det rigtig god mening for os at blive eksponeret gennem det stærke brand, som Sønderjyske Fodbold er.

– Sønderjyske Fodbold er en veldrevet klub, der står for de samme værdier, som vi gør i Midt Leasing. Vi prioriterer værdier som hårdt arbejde og ansvarlighed meget højt, og derfor er Sønderjyske Fodbold et rigtig godt match til Midt Leasing. Vi ser frem til et tæt samarbejde omkring sponsoratet, og vi glæder os til nogle store oplevelser på stadion sammen med fansene og de øvrige sponsorer.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over hovedsponsoraftalen med Midt Leasing.

– Vi glæder os til at gå i kamp med Midt Leasing på brystet. Vi har en kamptrøje i Sønderjyske Fodbold som får massiv eksponering i løbet af sæsonen både i form af tv-kampe samt videoklip og fotos på store digitale platforme, og vi glæder os over, at Midt Leasing kan se værdien i at få den eftertragtede plads på brystet.

– Med Midt Leasing på brystet kan virksomheden se frem til at blive eksponeret over hele landet, og vi glæder os til at vise både trøjen og vores hovedsponsorer frem, når vi går i kamp rundt omkring i landet. Vi glæder os til et stærkt samarbejde med Midt Leasing og ser frem til mange store oplevelser sammen, siger Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder