Meldgaard indgår stort sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Meldgaard sætter en tyk streg under sit engagement i Sønderjyske Fodbold med en ny flerårig sponsoraftale.

Meldgaard Holding A/S har været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold gennem mange sæsoner, og Aabenraa-virksomheden fortsætter sit store engagement i klubben.

Meldgaard Holding A/S har lavet en ny flerårig aftale med Sønderjyske Fodbold, hvor de med et betydeligt sponsorat er med til at støtte hele Sønderjyllands fodboldstolthed og samtidig sikrer sig god eksponering.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, ser frem til et fortsat godt samarbejde med Meldgaard Holding A/S.

– Vi er glade for, at Meldgaard med dette sponsorat tydeligt understreger, at de bakker op om hele Sønderjyllands fodboldhold. Meldgaard er en af de store familieejede virksomheder i landsdelen, og vi er glade for, at de kan se værdien i at bakke op om projektet.

– Det er vigtigt for Sønderjyske Fodbold og hele Sønderjylland, at en virksomhed som Meldgaard bakker op om det fælles fodboldprojekt. Det kommer hele landsdelen og vores mange samarbejdsklubber til gavn, når de lokale virksomheder bakker op om Sønderjyske Fodbold, og vi er meget glade for, at Meldgaard også i årene fremover fortsætter sin store opbakning, siger Markus Kristoffer Hansen.

Også i Meldgaard Holding A/S er der glæde over den nye sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold.

– Vi mener, at de lyseblå farver er med til at sætte Sønderjylland på landkortet og styrke fællesskabet. Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, siger direktør i Meldgaard Holding A/S, Line Meldgaard.

Som en del af aftalen bliver Meldgaard blandt andet eksponeret på brystet af spillernes træningstrøjer.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder