Masser af aktivitet før onsdagens pokalkamp

Før onsdagens pokalkamp mod Silkeborg IF er der konkurrencer, autografskrivning og Happy Half Hour. Dørene til Sydbank Park åbnes en time før kampstart.

Det var en festdag, da vi senest var samlet om fodbolden på Sydbank Park, og vi fik en solid 4-0-sejr over FC Fredericia at juble over.

Onsdag aften skifter vi for en stund NordicBet Ligaen ud med Pokalen, når vi møder Silkeborg IF i den første af to kvartfinaler, og igen er der masser af liv på stadion i timen op til kickoff.

Bemærk, at vi denne gang spiller på det lidt ”skæve” tidspunkt 18.45, og vær derfor opmærksom på, hvornår der er gang aktiviteterne i Reick Møbler-boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen.

Fra klokken 17.45, når dørene åbner, og frem til klokken 18.20 er der aktiviteter med blandt andet konkurrencer og autografskrivning.

I boderne vil der være Happy Half Hour fra klokken 17.45 til 18.15 – køb én øl eller sodavand og få to til samme pris.

Der vil være spændende konkurrencer, hvor man kan vinde tre Circle K-fodbolde, ølkort og pølsekort samt Daniel Prossers originale udebanetrøje fra sidste sæson.

Der kommer også en spiller fra førsteholdstruppen forbi fra klokken 17.55 til 18.15 til interview, fotografering og autografskrivning.

Klokken 18.15 er der præmieoverrækkelse fra nogle af konkurrencerne fra scenen (vinderne skal være til stede), hvorefter vi skal ind på stadion og bakke op om holdet.

Hvis du gerne vil på stadion, inden dørene åbner klokken 17.45, kan du allerede fra klokken 16.00 varme op til kampen i fanlokalet under Davidsen-tribunen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en forhåbentligt ny sjov aften på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder