Marius Pedersen A/S laver nyt sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Miljøvirksomheden Marius Pedersen A/S er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Marius Pedersen A/S, der er en førende virksomhed inden for affalds- og ressourceindustrien, er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Fælles værdier og det lokale ejerskab i Sønderjyske Fodbold A/S har fået Marius Pedersen A/S til at støtte op om klubben med et nyt erhvervsklub-sponsorat.

– Marius Pedersen A/S hilser det nye, lokale ejerskab i Sønderjyske Fodbold velkommen. Det glæder os, at klubben igen er på danske hænder, og det ønsker vi naturligvis at bakke op om.

– Sønderjyske Fodbold er baseret på sunde værdier, der passer godt til værdierne i Marius Pedersen A/S. Begge parter vægter værdiskabelse, ansvarlighed og troværdighed højt, og vi glæder os til et godt samarbejde, siger leder i Marius Pedersen A/S, Torben Jacobsen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over, at Marius Pedersen A/S igen er med på holdet.

– Det glæder os utroligt meget, at Marius Pedersen A/S igen kan se værdien i at støtte op om hele Sønderjyllands fodboldstolthed. Der er gode, lokale kræfter, der arbejder hårdt for at promovere både Sønderjyske Fodbold, Sønderjylland og landsdelens virksomheder, og det er altid et skulderklap, når sponsorerne kommer og støtter op om vores fælles fodboldprojekt. Vi ser frem til et nyt stærkt samarbejde med Marius Pedersen A/S, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder