Marginalerne og træværket forhindrede ny hjemmesejr

Vi var meget tæt på fuld gevinst i torsdagens hjemmekamp mod Vendsyssel, men trods to forsøg på træværket sluttede opgøret uden vinder.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

De to hold åbnede intenst og med masser af tempo. Gæsternes Ayo Simon Okusun headede lige på Nicolai Flø efter bare to minutter, inden et langt indkast fra Dalton WIlkins kom helt ind i det lille felt kort efter. Trods klumpspil tæt under mål forblev måltavlen dog uændret.

Efter den hidsige start blev det en meget fysisk affære. Vi havde bolden en del, men Vendsyssel var konstant giftige og lukrerede på de hurtige dybdeløb fra Lucas Jensen. Gæsterne fik også en del dødbold, som Flø og forsvaret dog havde fint styr på.

I den anden ende havde vi nogle gode gennembrud fra blandt andre Mads Agger og Olti Hyseni, men den allersidste aflevering manglede det sidste. Frem mod pausen havde vi flere lovende opspil til store chancer, men ved pausen var det fortsat 0-0 i en intens fodboldkamp.

Anden halvleg blev noget mere underholdende. Vi åbnede stærkt, og allerede efter fire minutter var Tobias Sommer millimeter fra, da han sendte et forsøg på træværket efter et giftigt indlæg. To minutter efter var Olti Hyseni så nærgående, da han med et lumsk forsøg måtte se bolden prelle af på indersiden af stolpen.

I det hele taget var Olti Hyseni kampens helt store oplevelser. Han drev konstant gæk med Vendsyssel-defensiven, og efter 67 minutter sparkede han lige over mål efter et fornemt oplæg. Med et kvarter igen slap Jose Gallegos så afsted i højresiden, og hans cutback blev sparket over kassen af Andreas Oggesen.

Få minutter efter havde vi bolden i nettet, men Kristall Ingason var desværre offside. I de sidste minutter sværmede vi om gæsternes felt, men ind ville bolden ikke, og for første gang i historien spillede vi 0-0 med Vendsyssel FF.

Mange tak for opbakningen til de 3.545 tilskuere på Sydbank Park. Næste opgave venter den 26. april ude mod Kolding IF.