Mandfolkeindsats rakte ikke til point på Sydbank Park

Trods en spiller i undertal i mere end en time var vi tæt på at tage point hjemme på Sydbank Park, men FC Fredericia slog til i slutfasen og vandt 3-1.

Argh, det skulle have givet point fredag aften på Sydbank Park.

Spillerne fortjente det, og tilskuerne fortjente det.

Men sådan gik det desværre ikke.

FC Fredericia kunne rejse hjem med en 3-1-sejr, men bag de cifre gemmer sig historien om, at vi var tættere på og havde fortjent meget bedre.

Første halvleg var en forholdsvis rolig omgang – ind til Atli Barkarson blev vist ud efter 25 minutters spil. Islændingen blev dømt for at vælte en Fredericia-spiller, der var ved at komme alene igennem. Dommer Mostafa Seyfi mente, der var kontakt – men den var svær at se.

Med en mand i undertal stemplede hjemmeholdets spillere for alvor ind. Der blev virkelig gået til den, og tilskuerne på Sydbank Park kvitterede for den enorme arbejdsindsats med flot opbakning i resten af kampen.

Særligt efter pausen var det sønderjyderne, der sad på spillet, og vi kom tættere og tættere på et føringsmål. Efter 20 gode minutter var det dog i stedet FC Fredericia, der fik scoret – målscorer Eskild Dall.

Båret frem af publikum fik vi udlignet til 1-1. En nødbremse på Mads Agger blev korrekt takseret til et straffespark – mange kiggede forgæves efter et rødt kort i samme sekvens. Agger sparkede sikkert bolden ind fra 11 meter – hans andet mål i sin anden kamp.

Så kogte det for alvor på Sydbank Park. Og det fortsatte, selv om Tobias Bach på ny bragte gæsterne foran kort efter, da han scorede på et hovedstød efter hjørnespark.

Vi pressede massivt på i de sidste ti minutter. Ivan Nikolov, Peter Christiansen, Maxime Soulas og Rasmus Vinderslev – og flere andre, vi måske glemmer i en hektisk slutfase – kom frem til flere gode chancer, men bolden ville ikke ind.

Tre minutter inde i overtiden var det “game over”, da Adam Jakobsen gjorde det til 1-3.

Spillerne havde fortjent bedre, fansene havde fortjent bedre.

Det var en mandfolkepræstation, men det rakte desværre ikke til point.

ARKIVFOTO: Mads Agger kom på tavlen for anden kamp i træk, men denne gang rakte det desværre ikke til point.