Lige ved og Næstved i årets første kamp

Det endte 0-0 i forårspremieren mod Næstved Boldklub på TintShop Park.

Så fik vi sparket foråret i NordicBet Ligaen i gang.

Det endte med point, men desværre kun et enkelt af slagsen, da vi spillede 0-0 på udebane mod Næstved Boldklub.

Kampen startede i et hidsigt tempo, og allerede efter et halvt minut kom Emil Frederiksen frem til en mulighed efter et godt ryk, men afslutningen stod ikke helt mål med forarbejdet.

Hjemmeholdet havde også sine chancer, men der blev forsvaret godt kampen igennem, og Næstved-spillerne blev holdt fra de store chancer i første halvleg.

Emil Frederiksen havde vores bedste tilbud før pausen, da en bold dumpede ned til ham på kanten af feltet, og hans kvalificerede afslutning sneg sig akkurat forbi modsatte krog.

Også Peter Christiansen havde et godt tilbud tæt under mål, men han blev tacklet i skudøjeblikket.

Vi fik et overtag i kampen hen mod slutningen af første halvleg, hvor vi også kom frem til nogle lige-ved-og-næsten-muligheder, og debutant Søren Andreasen fik kort før pausen en fin hovedstødschance, hvor indlægget dog lige var en anelse for højt til, at der rigtig kom kraft og præcision i afslutningen.

Anden halvleg startede mere stille, og efter henholdsvis 60 og 65 minutter blev der skiftet ud, så blandt andre debutanterne Orri Óskarsson og Jonas Thorsen kom på banen.

Hjemmepublikummet jublede i stor stil efter 70 minutters spil, da det fra hovedtribunens vinkel lignede, at Næstved havde scoret ved bagerste stang, men heldigvis for os endte afslutningen i sidenettet.

Vi fik mere kontrol i kampens slutfase, hvor vi efter en god Næstved-periode truede den anden vej, men det førte desværre ikke til mål. Tættest på var Óskarssons tværaflevering til Emil Frederiksen i feltet, men han manglede lige et halv meter for at nå frem til afslutning.

Det endte, som det startede. 0-0. Det var lige ved og Næstved. Når vi ikke kunne score, måtte vi glæde os over et clean sheet og et enkelt point.

Vi jagter mål og sejr, når vi fredag tager imod FC Fredericia på Sydbank Park.

Tak til de cirka 100 sønderjyder, der bakkede flot op om holdet i årets første udebanekamp.