Lærerig weekend for talenterne

Det blev desværre til tre nederlag til talentholdene, da Brøndby IF lørdag gæstede Haderslev. 

Der var gode sekvenser undervejs, men U19-drengene var ikke tæt på at hente point, da holdet lørdag tabte 5-1 på hjemmebane til Brøndby. 

Efter kampen fortæller cheftræner Nikolaj Hørby, at gæsterne var en tand skarpere. 

– Vi løb desværre ind i et ganske klart nederlag til Brøndby, som simpelthen var bedre til at skabe et mere åbent kampbillede, end vi kunne håndtere. Vi vidste egentlig godt, hvad der ville ramme os, men vi var for længe om at finde os til rette og fik slet ikke stoppet Brøndby, før de kunne ramme os med deres direkte bold frem på deres offensive spillere.

Cheftræneren fortæller, at de gode tendenser i løbet af kampen desværre blev overskygget af nogle store defensive fejl. 

– Undervejs havde vi selv nogle offensive lige-ved-og-næsten øjeblikke, som kunne have givet os mere momentum i kampen, men så faldt vi desværre på halen med grov defensiv uopmærksomhed.

Sønderjyske/HFK – Brøndby IF 1-5 (0-1)  

1-5, Silas Relsted Gonzalez. 

Startopstilling:  Dmytro Kosach – Oliver Cafnik-Theill, Magnus Quisgaard Gaunsbæk, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Tinus Solomon Gripping Olesen, Simon Maass, Kristoffer Jørgensen, Blend Istrefi, Anders Bergholt Pedersen, Sebastian Jessen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Silas Relsted Gonzalez, Sebastian Escobar Jensen, Valentyn Napuda, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Mads Nielsen. 

God kamp ikke nok for U17

Akademiets U17-hold leverede en rigtig fin præstation, men holdet tabte alligevel med 3-1 til Brøndby, som er et af rækkens absolut bedste hold. 

Cheftræner Mathias Rahbek beretter om en kamp, hvor U17-talenterne til tider styrede opgøret. 

– Det var en super fed kamp, hvor vi formåede at byde Brøndby op til dans – og endda i perioder have en følelse af at have styringen på kampforløbet. Brøndby er et godt hold, som bringer et højt tempo ind i spillet – specielt i spillet mod bolden, hvor deres genpressituationer er virkelig intense. Vi var forberedte på at skulle spille boldene hurtigt fri for at spille os effektivt mod deres mål – og det var drengene virkelig gode til. 

Alt i alt er Mathias Rahbek godt tilfreds med den udvikling, som han ser i holdet både til træning og til kamp. 

– Vi har med en flok spillere at gøre, som virkelig rykker sig i hverdagen og får bragt sine våben i spil i både træning og kamp. Sammen og hver for sig. Og det er altså et godt fundament for fremtidens udfordringer. 

Sønderjyske/HFK – Brøndby IF 1-3 (1-1)  

1-0, Dereje Jensen. 

Startopstilling:  William Nyborg – Asghar Ibrahimi, Villads Klindt Sørensen, Dereje Jensen, Refik Avdic, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jonas Jønsson, Jakob Lagoni Thorsen, Villads Nøhr Birk, Elias Hjort-Pedersen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Frederik Kyed Thomsen, Sebastian Larsen, Mohamed Yahya, Marcus Nukulkit Hansen, Jacob Hamborg. 

U15 taber til stærkt Brøndby-hold

Lørdag tabte U15-drengene med 3-0 på hjemmebane til Brøndby IF, og efter kampen erkendte trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen, at de mødte et bedre mandskab. 

– Vi mødte et af de spillemæssigt bedste hold i U15-Ligaen, og det var fair, at vi tabte kampen. Undervejs så vi dog nogle positive elementer, som vi kan tage med videre til de næste kampe.

Trænerduoen fortæller, at man trods nederlaget fik set nogle gode momenter, som man forsøger at implementere fra træningsbanen. Omvendt ærgrer de sig over, at det ikke lykkedes at blive farligere foran gæsternes mål. 

– Vi fik set nogle af de elementer, som vi har arbejdet med på træningsbanen blive overført til kamp, så det glæder vi os over og skal forsøge at bygge videre på. Vi fik ikke helt skabt så mange chancer, som vi måske havde potentialet til, så den del skal vi ud og arbejde med til træning.

Sønderjyske/HFK – Brøndby IF 0-3 (0-1)  

Startopstilling:  Noah Q.P. Nguyen- Victor Grønhøj Nissen, Simon Thaysen Nissen, Malthe Vigen, Nicolai Derlich Biel, Nicklas Bergmann Schmidt, Gustav Sejrup, Andreas Holm, Nicolai Lund, Tobias Stig Bertram, Sultan Azar Ebrat. 

Bænken: Mathias Duborg, Frederik Mortensen, Oliver Kræmer Jessen, Elias Nøhr. 

Alle tre talenthold skal i aktion igen lørdag d. 8. april, hvor AC Horsens venter på udebane.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder