Kristoffer Jørgensen skifter til tjekkisk fodbold

19-årige Kristoffer Jørgensen skifter med omgående virkning fra Sønderjyske Fodbold til tjekkiske FC Zbrojovka Brno.

Kristoffer Jørgensen fortsætter sin fodboldkarriere i tjekkiske FC Zbrojovka Brno.

19-årige Jørgensen har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen med tjekkerne, der er nedrykker fra den bedste række.

Sportschef Casper Daather takker Kristoffer Jørgensen for tiden i lyseblåt.

– Det er en spændende mulighed, der er dukket op for Kristoffer Jørgensen. Der var udsigt til begrænset spilletid i Sønderjyske Fodbold i foråret, og når der så kommer et spændende tilbud som dette, så står vi ikke i vejen. Vi ønsker ham alt det bedste fremover og takker ham for tiden på vores akademi og i førsteholdstruppen, siger Casper Daather.

Kristoffer Jørgensen ser tilbage på en god og udviklende tid i Sønderjyske Fodbold og glæder sig nu til det tjekkiske eventyr, der venter.

– Jeg har haft en god og lærerig tid i Sønderjyske Fodbold, og jeg er stolt over at have taget turen fra akademiet til førsteholdet. Jeg er stolt af de kampe, jeg har fået i den lyseblå trøje, men jeg har også brug for at få mere spilletid, end der er udsigt til i Sønderjyske Fodbold, så jeg er glad for, at jeg nu får muligheden for at prøve mig af et andet sted, og jeg ser frem til de kommende udfordringer i Tjekkiet, siger Kristoffer Jørgensen.

Kristoffer Jørgensen nåede fem førsteholdskampe i Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder