Kosmorama Haderslev forlænger sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Kosmorama i Haderslev har forlænget sit sponsorat med Sønderjyske Fodbold.

Det gode samarbejde mellem Kosmorama Haderslev og Sønderjyske Fodbold fortsætter.

Kosmorama har længe været en trofast samarbejdspartner, og med en ny aftale understreger den lokale biograf sin opbakning til landsdelens fodboldhold.

– Kosmorama i Haderslev er lige som Sønderjyske Fodbold en kulturinstitution i Sønderjylland. Udover at være en topmoderne biograf med fire sale er Kosmorama også et bud på en biograf, der kan bruges til mange andre typer arrangementer, og vores fælles plan er, at vi i samarbejde med Sønderjyske Fodbold snart kan invitere indenfor til nye sjove og anderledes events.

– Vores tanker i Kosmorama er, at vi gennem nytænkning skal være med til at give sønderjyderne oplevelser ud over det sædvanlige, og vi glæder os derfor over vores samarbejde med en partner, der også tør gå nye veje i bestræbelserne på at tiltrække og fornøje flere sønderjyder, siger ejer af Kosmorama Haderslev, Claus Thygesen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over Kosmoramas fortsatte engagement i Sønderjyske Fodbold.

– Så er der dømt film! Kosmorama og Sønderjyske Fodbold har en række lighedspunkter, og vigtigst af alt vil vi gerne give store oplevelser til sønderjyderne. Vi er meget glade for samarbejdet med Kosmorama, og vi arbejder i kulissen på nogle tiltag, der skal gøre vores samarbejde endnu stærkere. Vi glæder os til de fremtidige oplevelser med Kosmorama – både på Sydbank Park og i de bløde biografsæder, siger Ulrik ”Buller” Nielsen. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder