Kontor Syd fortsætter sit engagement i Sønderjyske Fodbold

Kontor Syd A/S, der har afdelinger i hele landet og hovedsæde i Sønderjylland, har forlænget sin sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold.

Sønderjyske Fodbold og Kontor Syd A/S fortsætter sit gode samarbejde.

Kontor Syd A/S har afdelinger i hele landet og hovedsæde i Sønderjylland, så det har været helt naturligt, at virksomheden også er repræsenteret i Sønderjyske Fodbold og på Sydbank Park.

– Hos kontor Syd udviser vi handlekraft og yder vores bedste hver gang. Dyder som vi, efter ejerskiftet, heldigvis også igen kan genkende i Sønderjyske Fodbold – både på og uden for fodboldbanen.

– Vi glæder os over den nye aftale og til at komme på Sydbank Park, og så håber vi snart at se Sønderjyske Fodbold tilbage i Superligaen, hvor de hører hjemme, siger Ninette Skøtt Nielsen, filialchef hos Kontor Syd A/S i Haderslev.

I Sønderjyske Fodbold er der glæde over det fortsatte samarbejde.

– Vi er glade og taknemlige for, at endnu en trofast sponsor fortsætter sit store engagement i Sønderjyske Fodbold. Vi er meget glade for samarbejdet med Kontor Syd A/S, og vi ser frem til nye store oplevelser sammen på vores ”kontor”, Sydbank Park, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Reick Møbler, der i dag er en del af Kontor Syd, vil som en del af aftalen også fortsat lægge navn til ”Reick Møbler Boldgaden” på Sydbank Park.

På fotoet ses Lars Frisk og Ninette Skøtt Nielsen fra Kontor Syd A/S sammen med salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder