Nu kan du købe billet til årets to første hjemmekampe

Nu kan du købe billet til årets to første hjemmekampe i NordicBet Ligaen. Du kan også købe et sæsonkort til foråret til en reguleret pris, der gælder til alle forårets syv kampe.

Kort før jul blev grundspillets sidste fire kampe programsat, og nu er billetsalget til vores to første hjemmekampe i 2024 kommet til salg.

Vi møder Vendsyssel FF lørdag den 2. marts og FC Helsingør lørdag den 16. marts på Sydbank Park, og du kan købe billet til kampene lige her (link).

Du kan også købe et sæsonkort, der gælder til alle syv kampe i foråret, til en reguleret sæsonkort-pris, der spænder fra 130 til 650 kroner.

Med et sæsonkort er du også indbudt til forårets store kickoff-møde med frie drikkevarer, og du har mulighed for at få en personlig fødselsdagshilsen fra en spiller.

Kontakt Niels Esbensen på nje@soenderjyskefodbold.dk for at bestille sæsonkortet.

Sæsonkortet er som udgangspunkt elektronisk, men for 25 kroner ekstra kan du få det som plastikkort (kortet skal hentes på vores kontor i Haderslev Idrætscenter).

Se priserne for et forårs-sæsonkort herunder:
Siddeplads, voksen, 650 kr.
Ståplads, voksen, 480 kr.
Siddeplads, pensionist, 480 kr.
Ståplads, pensionist, 350 kr.
Siddeplads, 7-19 år, 350 kr.
Ståplads, 7-19 år, 220 kr.
Siddeplads, 0-6 år, 130 kr.
Ståplads, 0-6 år, gratis

Du kan også købe et sæsonkort på abonnement fra blot 42 kroner pr. måned. Læs mere her: https://soenderjyskefodbold.dk/billetter-og-saesonkort/

Del denne nyhed:

Seneste nyheder