Kjær Biler gearer sponsoratet op i Sønderjyske Fodbold

Kjær Biler i Haderslev har forlænget sit sponsorat og øger sin støtte markant til Sønderjyske Fodbold.

Kjær Biler har forlænget sin sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold, og bilforhandleren i Haderslev har samtidig øget sin støtte til klubben markant.

Kjær Biler har længe været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold, og nu gasser de op for opbakningen.

Indehaver af Kjær Biler, Michael Kjær, ser stor værdi i sponsoratet med Sønderjyske Fodbold.

– Det er vigtigt for os at bakke op om Sønderjyske Fodbold, som repræsenterer vores landsdel i resten af landet. Vi vil gerne støtte lokalt og samtidig være en del af det gode fællesskab og stærke netværk, hvor sponsorer og samarbejdspartnere danner relationer og forretning på tværs af vores landsdel. Som samarbejdspartner kan vi mærke, at netværket er i vækst. Der bliver skabt bedre rammer i klubben generelt, men også skruet op for tiltagene for os sponsorer, hvilket vi kun kan glæde os over.

– Som sponsor har det været en fornøjelse at følge med i udviklingen af Sønderjyske Fodbold det seneste år, hvor der er sket mange gode ting på og uden for banen, og vi har et stort ønske om, at Sønderjyske Fodbold med god opbakning fra landsdelen vender tilbage til Superligaen til sommer, siger Michael Kjær.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over det stærke samarbejde med Kjær Biler.

– Med den nye aftale understreger Kjær Biler, at de virkelig vil Sønderjyske Fodbold, og vi er meget glade, ydmyge og taknemlige for den øgede støtte. Vi glæder os til nye store oplevelser sammen med Kjær Biler både på Sydbank Park og til de mange arrangementer, hvor vi er sammen i netværket, siger Markus Kristoffer Hansen.

Kjær Biler, der forhandler Peugeot, Opel og nu også Citroën, bliver ekstra synlig sponsor til kampen mod Kolding IF fredag den 20. oktober, hvor Kjær Biler bliver kampsponsor. Vi vil senere informere omkring, hvordan du kan besøge Kjær Biler og få en gratis billet til nabobraget på Sydbank Park.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder