Kellmann Design kan skilte med et nyt sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Kellmann Design har fornyet sit sponsorat med Sønderjyske Fodbold, hvor Gram-virksomheden er en meget synlig samarbejdspartner på Sydbank Park.

Kellmann Design ”skilter” gerne med samarbejdet med Sønderjyske Fodbold, for det er Gram-virksomheden, der står bag fremstillingen af mange af bandereklamerne på Sydbank Park.

For Kellmann Design har det da også været en nem beslutning af forlænge sit erhvervsklub-sponsorat med Sønderjyske Fodbold.

– Vi er glade og stolte over vores samarbejde med Sønderjyske Fodbold. Vi nyder atmosfæren i erhvervsklubben og netværket, og når vi ser Sønderjyske Fodbold spille på Sydbank Park, kan vi samtidig glæde os over synet af de mange bandereklamer, der jo bl.a. er leveret af Kellmann Design. Der er ingen tvivl om, at vores engagement i Sønderjyske Fodbold giver værdi for os, siger direktør i Kellmann Design, Ronni Kellmann.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over det fortsatte samarbejde.

– Vi støtter de sponsorer, der støtter Sønderjyske Fodbold, og Kellmann Design er en helt naturlig samarbejdspartner for os, og det kommer især til udtryk på Sydbank Park. Vi har stor glæde af hinanden, og vi glæder os over, at Kellmann Design også i fremtiden bliver en del af vores netværk både på kampdage og i hverdagen, siger Ulrik Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder