Jobopslag: Sønderjyske Fodbold søger fysioterapeut til fuldtidsstilling på akademiet

Er du fysioterapeut, og vil du gerne være en del af et professionelt sports-setup, har Sønderjyske Fodbold nu et særdeles spændende jobtilbud.

Vi søger en fysioterapeut på fuldtid, som lever op til de store krav, der stilles i en professionel fodboldklub.

Du skal have erfaring inden for sportsfysioterapi – og helst inden for fodbold. Den ønskede profil skal derudover være hårdtarbejdende, fagligt dygtig, ambitiøs, have lederegenskaber og er stærk i teamarbejde.

Du er fleksibel på arbejdstid og er indforstået med, at det er kampene og træningsdagene, der fastsætter din arbejdsuge, hvilket også indebærer weekendarbejde.

Du kommer til at indgå i et sundhedsteam, der ud over fysioterapeuter består af kiropraktorer, læger, massør, fodterapeut og fysisk træner.

En del af jobbeskrivelsen ser således ud: 

  • Fuldtidsfysioterapeut i Sønderjyske Fodbolds sundhedssektor med primært ansvar for akademiets sundhedssektor (U17 & U19)
  • Du skal vurdere, diagnosticere, behandle og genoptræne skader og sygdomme samt analysere og designe den sikreste og hurtigste strategi for at sikre et optimalt genoptræningsforløb i samarbejde med den øvrige sundhedsstab.
  • Du skal vurdere og behandle spillere på og uden for banen ved træning og i kampe, samt træningslejre i ind- og udland.
  • Tværfagligt samarbejde med klubbens sundhedssektor og performancesektor.
  • Du skal udvikle skadesforebyggende programmer og følge klubbens Return to Play-strategi.
  • Du skal tilbyde bevægelses- og aktiveringsøvelser til små grupper og/eller individuelle spillere.

Den rette ansøger skal være topmotiveret og tilpasse sig en travl, spændende og varieret arbejdsdag. Det er desuden vigtigt, at du har evnen til at kunne holde hovedet koldt i et udfordrende miljø, og du skal være stærk i din kommunikation til det øvrige team. 

STARTDATO
Tiltrædelse er som udgangspunkt den 1. juli 2023, men kan også være 7-14 dage før.

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgningsfristen løber til den 22. maj, eller indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgninger skal sendes skriftligt til Head of Medical, Morten Bastholm, på mba@soenderjyske.dk

Del denne nyhed:

Seneste nyheder