JM Inside er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

Rengøringsfirmaet JM Inside I/S er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor de ser en stor værdi i at være en del af det stærke netværk.

Sønderjyske Fodbold kan nu byde velkommen til JM Inside I/S, der er ny sponsor i fodboldklubben.

Rengøringsfirmaet bliver erhvervsklubsponsor, og det er blandt andet de mange netværkstilbud, der har fået JM Inside til at blive en aktiv del af Sønderjyske Fodbold-familien.

– Vi er glade og stolte over at være nye sponsorer i Sønderjyske Fodbold, og vi ser frem til mange gode stunder sammen med resten af netværket. Sønderjyske Fodbold har i den grad forstået at give noget igen til sine samarbejdspartnere, og klubben tilbyder mange spændende og eksklusive arrangementer. Vi glæder os til at blive en del af det lyseblå netværk, og vi hopper med ombord allerede den 16. juni, når Sønderjyske Fodbold tilbyder en sponsortur til landskampen i Parken, siger indehaver af JM Inside I/S, Martin Rasmussen.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, ser frem til et godt samarbejde med JM Inside I/S.

– Vi er glade for at kunne byde endnu en ny sponsor velkommen i klubben. Vi har gennem foråret givet en masse fordele til vores sponsornetværk, og vi er glade for, at det rygtes i landsdelen, at vi gør noget særligt for vores sponsorer i Sønderjyske Fodbold. Vi ser frem til endnu flere gode oplevelser sammen i efteråret og ser frem til, at JM Inside I/S bliver en del af holdet, siger Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder