JBR Agencies tager endnu en sæson i skyboksen på Sydbank Park

JBR Agencies, der har Danmarks måske bedst indrettede skyboks, fortsætter som sponsor i Sønderjyske Fodbold og ser frem til endnu en sæson med den gode skyboks-udsigt på Sydbank Park.

Siden Sydbank Park blev opgraderet med en vesttribune og ti skybokse i 2014, har JBR Agencies været fast inventar i en af de eksklusive skybokse.

Sådan bliver det også i denne sæson, da JBR Agencies har forlænget sit markante og meget synlige sponsorat i Sønderjyske Fodbold.

Direktør Jan B. Rasmussen har virkelig kræset for detaljerne i JBR Agencies’ skyboks, hvor der med masser af klenodier og billeder er lavet en personlig indretning, der må kandidere til at være Danmarks bedst indrettede skyboks.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over det fortsatte samarbejde med JBR Agencies.

– Vi er meget glade for, at JBR Agencies fortsat ønsker at støtte så markant op om Sønderjyske Fodbold. Jan B. Rasmussen har været en fast gæst i skyboks-etagen i mange år, og vi glæder os over, at han og JBR-teamet fortsat nyder at komme på Sydbank Park, hvor vi også sætter en dyd i at forkæle vores gæster i skyboks-etagen.

– JBR Agencies er en meget vellidt sponsor, som trofast har støttet op om Sønderjyske Fodbold i mange år, og det er også altid sjovt at besøge dem i skyboksen. Her er der højt humør, og du bliver bare i godt humør af at komme ind og se den velindrettede skyboks. Vi glæder os til at få flere store oplevelser med JBR Agencies på Sydbank Park i fremtiden, siger Markus Kristoffer Hansen.

Direktør i JBR Agencies, Jan B. Rasmussen, ser frem til en ny spændende sæson som skyboks-sponsor i Sønderjyske Fodbold.

– I JBR Agencies nyder vi at komme til fodbold og se Sønderjyske Fodbold på Sydbank Park. Vi har stor glæde af vores skyboks, som vi har haft, siden vesttribunen blev bygget i 2014, og det har stor værdi for os at tage kunder og gode venner med til kampene.

– Sønderjyske Fodbold har gang i et spændende projekt med lokale ejere, som er i øjenhøjde med fans og sponsorer, og dét vil vi gerne være med til at bakke op om, og derfor har vi forlænget vores sponsorat med klubben, siger Jan B. Rasmussen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder