Hustømrerne laver nyt sponsorat med Sønderjyske Fodbold

Hustømrerne A/S, der er et af Danmarks største tømrerfirmaer, har lavet en ny sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold og fortsætter ufortrødent sin store opbakning til fodboldprojektet.

Sønderjyske Fodbold har også fremover opbakning fra Hustømrerne A/S, der er et af Danmarks største tømrerfirmaer.

Virksomheden, der dækker det meste af Danmark med baser i blandt andet Aabenraa og Kolding, har forlænget sin sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

– Hustømrerne er lige som Sønderjyske Fodbold stærkt repræsenteret i hele Sønderjylland, og det er derfor naturligt for os at bakke op om fodboldprojektet, der er til glæde og gavn for hele Sønderjylland. Hos Hustømrerne sætter vi en ære i at spille hinanden bedre, og vi ser frem til et fortsat godt og effektivt samarbejde med Sønderjyske Fodbold. 

– Vores aftale med Sønderjyske Fodbold sikrer os god eksponering, og vi har stor glæde af de mange netværksaktiviteter, som der bliver arrangeret for samarbejdspartnerne, lige som vi nyder at være en del af netværket i Fuglsang Loungen før kampene. Det er muligheder, som vi deler med vores medarbejdere og samarbejdspartnere, og det vil vi med den nye aftale også se frem til at gøre fremover, siger afdelingsleder hos Hustømrerne A/S, Brian Dall.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over det fortsatte samarbejde med Hustømrerne A/S.

– Det er altid glædeligt, når en trofast sponsor kan se en stor værdi i sponsoratet i Sønderjyske Fodbold, og derfor er det en fornøjelse at give et nyt håndtryk til Hustømrerne. Det er en god samarbejdspartner, som også får gjort brug af de mange tilbud, vi giver vores samarbejdspartnere, og vi glæder os til mange gode stunder fremover både på og uden for banen, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder