Hotel Norden opgraderer sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Hotel Norden forlænger og opgraderer sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold. Hotellet, der også er kendt for et særdeles godt køkken, leverer maden til torsdagens arrangement i Fuglsang Loungen før kampen mod Vejle Boldklub.

Hotel Norden har forlænget og opgraderet sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold, og det kommer også de øvrige samarbejdspartnere i klubben til gode.

Hotellet, der er smukt beliggende ved Haderslev Inderdam, vil fremover være erhvervsklubmedlem og madleverandør, og det er Hotel Norden, der leverer maden til sponsorarrangementet i Fuglsang Loungen, når vi torsdag tager imod Vejle Boldklub.

Hotel Norden, der ofte har haft udeholdene boende på hotellet, ser frem til et endnu tættere samarbejde med Sønderjyske Fodbold.

– Vi har været sponsor i flere år, men vi vælger nu at opgradere sponsoratet. Vi har et godt samarbejde med Sønderjyske Fodbold, der lige som Hotel Norden prioriterer, at gæsterne skal have det godt. Vi glæder os til at mærke stemningen i Fuglsang Loungen, og vi håber, at de øvrige gæster vil nyde den mad, vi serverer til torsdagens kamp, siger Hotel Manager Ib Routhe.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over opbakningen fra Hotel Norden.

– Vi er meget glade for, at Hotel Norden forlænger og opgraderer sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold. De kan se værdien i at blive en del af vores stærke netværk omkring kampene, og de øvrige samarbejdspartnere kan se frem til at blive godt bespist af hotellets fremragende køkken, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder