Hillerød Away: Turen går til Farum

Fredag aften venter en udebanetur til Right to Dream Park i Farum, hvor Hillerød Fodbold tager imod.

Fredag jagter vi vores syvende sejr i træk, når Hillerød Fodbold tager imod i 8. runde af NordicBet Ligaen.

Hillerød Fodbold har i denne sæson lejet sig ind på FC Nordsjællands hjemmebane, Right to Dream Park, da stadionet i Hillerød ikke lever op til kravene i landets næstbedste række.

Vi har ellers gode minder fra vores kampe i Hillerød. I 2021 vandt vi 5-0 i pokalturneringen, og i sidste sæson hentede vi en 5-1-sejr.

Den dispensation, som tillod Hillerød Fodbold at spille på sin normale hjemmebane i sidste sæson, er udløbet til nordsjællændernes anden sæson i NordicBet Ligaen, og derfor har holdet flyttet sine kampe knap 20 kilometer længere sydpå til Farum.

De Sønderjyske Fodbold-fans, der fredag drager til udekampen, kan dermed ”nøjes” med en tur på 273 kilometer fra Sydbank Park.

Hillerød Fodbold var en af sæsonens helt store, positive overraskelser i sidste sæson, hvor oprykkerne sluttede på en niendeplads – i betryggende afstand til nedrykningspladserne. Vi fik selv den nordsjællandske kærlighed at føle, da vi tabte 2-3 til Hillerød på Sydbank Park.

I denne sæson er Hillerød startet med to sejre og fem nederlag. Flere af nederlagene har været helt knebne, og i 6. runde viste de, hvilken klasse de også besidder, da de vandt det nordsjællandske lokalbrag i Helsingør med hele 6-1. I den seneste runde var Hillerød i Aalborg, hvor de også længe havde en helt åben kamp mod AaB, som dog slutteligt endte med at vinde 3-0.

Vi håber, at mange lyseblå fans vil finde vej til Farum. Sønderjyske Fodbold Support arbejder på at få sendt en bus afsted – meld dig til via fansenes Facebook-side.

Køb billet til kampen i Farum på Hillerød Fodbolds hjemmeside.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder