Gratis billetter: Lyseblå støtte til Lyseblå Lørdag

Sønderjyske Fodbold bakker op om Lyseblå Lørdag, hvor der sættes fokus på og indsamles til kampen mod prostatakræft. Spillere fra Sønderjyske Fodbold uddeler 500 fribilletter, og tre fodboldtrøjer kommer på auktion.

Når der lørdag den 6. maj sættes ekstra fokus på kampen mod prostatakræft, er det under titlen ”Lyseblå Lørdag”, og det ligger lige til højrebenet, at Sønderjyske Fodbold støtter op om dette stærke initiativ.

Så mens 20 spillere drager på langfart til Hjørring, hvor Vendsyssel FF venter i NordicBet Ligaen, kæmper yderligere et par spillere i den gode sags tjeneste, når der uddeles fribilletter på Gravene i Haderslev.

Sønderjyske Fodbold uddeler i alt 500 billetter. 200 af dem er til hjemmekampen mod Vejle Boldklub torsdag den 11. maj, mens der er yderligere 300 billetter til hjemmekampen mod FC Helsingør søndag den 4. juni.

Derudover har Sønderjyske Fodbold doneret tre fodboldtrøjer, som forhåbentligt vil indbringe et godt beløb til kampen mod prostatakræft. Du kan byde på en signeret fodboldtrøje med autografer fra hele holdet, og derudover kan du byde på to matchworn trøjer fra de lokale førsteholdsspillere, Rasmus Vinderslev og Peter Christiansen.

Auktionen foregår fra klokken 11.00 på Gravene, og samme sted uddeler vi fribilletter, og du kan naturligvis også få både autografer, selfies og en god fodboldsnak med vores spillere.

Lyseblå Lørdag afvikles i samarbejde med Haderslev-afdelingen i Propa Prostatakræftforeningen, og du kan også støtte indsamlingen ved at sende et valgfrit beløb på MobilePay til 66587 – skriv ”lyseblå” i kommentarfeltet.

Du kan læse mere om Lyseblå Lørdag her (link til jv.dk-artikel).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder