Gode takter i træningskampen i Tønder

Der var mange opløftende momenter i lørdagens træningskamp mod Silkeborg IF, men holdet fra 3F Superligaen vandt med 2-1 i Tønder.

En masse lyseblå fans skabte en flot kulisse omkring lørdagens træningskamp i Tønder.

Der var høj sol og 25-26 grader i BankParken, og i det flotte vejr fik de mange fremmødte en rigtig god træningskamp med masser af intensitet at se.

Vi startede kampen med et højt pres på Silkeborg IF, og allerede i kampens indledende minutter var det tæt på at give resultat. Atli Barkarson og Emil Frederiksen fik tidligt skudt et par raketter afsted, men der blev reddet i begge tilfælde.

Silkeborg IF tog mere initiativ efter et kvarters spil, og de fik belønning, da Frederik Carlsen kunne score tæt under mål efter en noget tilfældig aflevering i feltet.

Vi fik hurtigt greb om kampen igen og havde et par fine forsøg, inden Emil Frederiksen fik udlignet efter en halv time. Dét mål var et særdeles godt et af slagen, da det var hurtige, fine kombinationer, der bragte Frederiksen til afslutning.

Anden halvleg var en lige forestilling, og et godt frisparksmål kom til at gøre forskellen. Silkeborg IF fik et frispark tæt på feltet, og Kasper Kusk smadrede den uimodståeligt op i krogen. Et rigtig flot mål.

Vi havde bestemt chancer til at udligne. Vi kom selv frem til nogle gode situationer, men den største chance opstod, da en Silkeborg-forsvarer tæt under mål kom til at sparke hårdt mod eget mål – men desværre også en stor redning.

Det blev ved 2-1 til Silkeborg IF, men det var bestemt en træningskamp, vi kan bruge til vores videre forberedelse i opstarten.

Der venter nu én træningskamp, inden det igen går løs i NordicBet Ligaen. Det er mod EfB fredag den 14. juli klokken 12.00. Bemærk, at kampen er flyttet fra Aabenraa til Haderslev Atletikstadion på grund af banens beskaffenhed i Aabenraa.

Tak til alle lyseblå fans, der mødte op i Tønder.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder