Giv et sæsonkort i julegave

Mangler du en julegave til en Sønderjyske Fodbold-fan, så har vi den perfekte gave. Køb et sæsonkort, der gælder alle forårets kampe på Sydbank Park, til en reguleret pris.

Lige om lidt er det jul – og når duften af juleand og brændte mandler har lagt sig, står et hæsblæsende fodboldforår for døren.

I Sønderjyske Fodbold er der udsigt til et særdeles spændende forår, hvor vi skal kæmpe om oprykning til Superligaen, og her bliver det afgørende med fuld opbakning i de syv kampe, der venter på Sydbank Park.

Hvis du mangler den perfekte julegave til en Sønderjyske Fodbold-fan, har vi et godt tilbud til dig. Du kan købe et sæsonkort, der gælder til alle syv kampe i foråret, til en reguleret sæsonkort-pris, der spænder fra 130 til 650 kroner.

Med et sæsonkort er du også indbudt til forårets store kickoff-møde med frie drikkevarer, og du har mulighed for at få en personlig fødselsdagshilsen fra en spiller.

Kontakt Niels Esbensen på nje@soenderjyskefodbold.dk for at bestille sæsonkortet.

Sæsonkortet er som udgangspunkt elektronisk, men for 25 kroner ekstra kan du få det som plastikkort (kortet skal hentes på vores kontor i Haderslev Idrætscenter).

Se priserne for et forårs-sæsonkort herunder:
Siddeplads, voksen, 650 kr.
Ståplads, voksen, 480 kr.
Siddeplads, pensionist, 480 kr.
Ståplads, pensionist, 350 kr.
Siddeplads, 7-19 år, 350 kr.
Ståplads, 7-19 år, 220 kr.
Siddeplads, 0-6 år, 130 kr.
Ståplads, 0-6 år, gratis

Du kan også købe et sæsonkort på abonnement fra blot 42 kroner pr. måned. Læs mere her: https://soenderjyskefodbold.dk/billetter-og-saesonkort/

Del denne nyhed:

Seneste nyheder