Gildberg A/S holder foden på speederen i Sønderjyske Fodbold

Ford Haderslev / Gildberg A/S har forlænget sin sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold.

En trofast sponsor gennem mange år har givet håndslag på, at det gode samarbejde med Sønderjyske Fodbold også fortsætter fremover.

Ford Haderslev / Gildberg A/S har været loyal og vellidt sponsor helt tilbage fra HFK-tiden, og for den lokale bilhandler er det helt naturligt at støtte op om Sønderjyllands fodboldstolthed.

– Vi har været med i mange år efterhånden, og for os er det helt naturligt, at vi som erhvervsvirksomhed bakker op om byens og landsdelens hold. Gildberg Biler har været med helt tilbage, da det stadig hed HFK, og vi glæder os over, klubben igen er tilbage på danske hænder, lyder det fra direktør i Ford Haderslev / Gildberg A/S, Karsten Jespersen.

I Sønderjyske Fodbold glæder salgsansvarlig Ulrik ”Buller” Nielsen sig over det fortsatte samarbejde.

– Ford Haderslev / Gildberg A/S har været med på sidelinjen hele vejen, og det glæder os, at de fortsat ser en stor værdi i at være en del af vores klub og netværk. Jeg er sikker på, at vi sammen går en masse spændende oplevelser i møde, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

På fotoet er salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, flankeret af direktør i Ford Haderslev / Gildberg A/S, Karsten Jespersen (med bolden) og salgskonsulent Keld Bossen. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder