Fugebillen tætner båndet til Sønderjyske Fodbold

Fugebillen forlænger sit erhvervsklub-sponsorat med en ny flerårig aftale.

Endnu en trofast sponsor viser sin støtte til Sønderjyske Fodbold med en gentegning af sponsoratet.

Fugebillen forlænger sit erhvervsklub-sponsorat med en ny flerårig aftale, og det sker ikke mindst på baggrund af den lokale og meget synlige ledelse i klubben.

– Vi er glade for, at Sønderjyske Fodbold er kommet tilbage på lokale hænder, og vi er meget tilfredse med den synlige direktion, vi oplever på og uden for banen. Vi var selv med på den fantastiske sponsortur til en HSV-kamp forleden, og også ved hjemmekampene er direktionen meget synlig og i øjenhøjde med gæsterne. Vi føler, vi får værdi af vores sponsorat i Sønderjyske Fodbold, men vi er også meget begejstrede for den ånd, der hersker i klubben, siger indehaver af Fugebillen, Flemming Bille.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over opbakningen fra Fugebillen.

– Fugebillen har været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold i mange år, men fugevirksomheden tætner båndet til Sønderjyske Fodbold yderligere med denne kontrakt. Vi er glade for den fortsatte opbakning, og vi glæder os til mange store oplevelser frem over både på Sydbank Park og i netværket omkring Sønderjyske Fodbold, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder