Frølund så flere lyspunkter i lørdagens træningskamp

Assistenttræner Lasse Frølund noterede sig flere plusser i lørdagens træningskamp mod Silkeborg IF.

Silkeborg IF vandt lørdagens træningskamp i Tønder med 2-1, men assistenttræner Lasse Frølund var godt tilfreds med præstationen, da han evaluerede sæsonens anden træningskamp.

– Jeg synes, vi præsterer en rigtig god kamp mod et stærkt hold, der giver os rigtig mange dilemmaer.

– Vi formår at stå godt imod defensivt – særligt da vi laver nogle justeringer efter en lille halv time, som vi lykkes rigtig godt med. Da vi fik justeret lidt, havde Silkeborg svært ved at spille sig til chancer og få bygget spillet op, og vi forsvarede os rigtig godt.

– Jeg synes også, at vi skaber chancer til at score mere end det ene mål, det blev til. Vi har stadig noget at arbejde med. Vi har selv nogle omstillinger, hvor vi skal være skarpere. Vi skal være bedre til at udnytte de muligheder, vi får, så vi også kan lave de lidt nemmere mål, siger Lasse Frølund.

Det ene mål, vi fik lavet i kampen, var til gengæld et godt et af slagsen. Emil Frederiksen scorede til 1-1 efter en halv time, og det var lige efter bogen.

Frølund oplevede det sådan her:

– Det er nogle dygtige spillere, der har en god relation til hinanden. Markus Kristensen laver et flot indspil til Frederiksen, der flot spiller den 1-2 med Søren Andreasen, der sætter ham ind i feltet, og så sætter han den køligt ind. Det var et meget, meget flot mål, mener Frølund.

Den var opstartens anden træningskamp, og nu venter en træningskamp mod EfB på fredag, inden det bliver alvor i NordicBet Ligaen den 21. juli.

– Vi har én træningskamp tilbage, og nu skal vi skærpe helt ind på, hvad det er, der skal til for at vinde de første kampe i sæsonen. Der er noget gameplan, vi skal have arbejdet meget detaljeret med, og så er der selvfølgelig fortsat noget fysisk, vi skal arbejde med. Det er de sidste små detaljer, og så er vi klar til sæsonstarten, siger Lasse Frølund.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder