Fredagsfest på Danfoss-tribunen og aktiviteter i boldgaden

Der er fredagsfest på Danfoss-tribunen med DJ og to timers Happy Hour, mens der er de sædvanlige aktiviteter i Reick Møbler-bolden i timen op til kampstart mod Vendsyssel FF.

Det kommer til at summe af aktivitet på Sydbank Park inden fredagens kamp mod Vendsyssel FF.

På Danfoss-tribunen er der lagt op til et brag af en fredagsfest, når en DJ allerede fra klokken 17 sætter den rette stemning, og der er Happy Hour i boderne på Danfoss-tribunen fra klokken 17 til 19.

Til fredagsfesten er der adgang via hovedindgangen til Danfoss-tribunen allerede fra klokken 16.45 – her kan billetter, der gælder til de øvrige tribuner, også benyttes.

Alle øvrige indgange og boder åbner til sædvanlig tid – det vil sige klokken 18.00 (skybokse og VIP-indgangen åbner klokken 17.15). Der vil også være Happy Hour i de øvrige boder fra klokken 18 til 19.

I Reick Møbler Boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen er der de sædvanlige aktiviteter med spil og konkurrencer fra klokken 18.00 til 18.35.

Der vil være spændende konkurrencer, hvor man kan vinde tre Circle K-fodbolde, ølkort og pølsekort samt Jannick Liburds originale hjemmebanetrøje fra sidste sæson.

Der kommer også en spiller fra førsteholdstruppen forbi fra klokken 18.10 til 18.30 til interview, fotografering og autografskrivning.

Klokken 18.30 er der præmieoverrækkelse fra nogle af konkurrencerne fra scenen (vinderne skal være til stede), hvorefter vi skal ind på stadion og bakke op om holdet.

Vi glæder os til at se en masse glade Sønderjyske Fodbold-fans til en ny stor oplevelse på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder