Fratelli er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold

Ristorante Fratelli er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor de fremover bliver eksponeringssponsor.

Med restauranter i Haderslev, Sønderborg og Kolding er Ristorante Fratelli godt repræsenteret i lokalområdet, og nu øger de opbakningen til hele landsdelens fodboldhold.

Ristorante Fratelli er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold, og det endda med et øget sponsorat, idet den italienske restaurant fremover bliver eksponeringssponsor i klubben.

– Vi er glade for igen at være en del af Sønderjyske Fodbold. Vi vil gerne støtte op om en klub, der gør så meget for den landsdel, hvor vi også selv har vores restauranter. Det er en ambitiøs klub, der vægter hårdt arbejde, sammenhold, ansvarlighed og ydmyghed højt, og det er efter de samme værdier, vi driver vores restauranter. Vi har selv et motto, der hedder ”Brødrene, der vil noget”, og det vil også kunne ses på vores eksponering på Sydbank Park, siger medejer af Ristorante Fratelli, Labi Mehmeti.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at Ristorante Fratelli igen er en del af Sønderjyske Fodbold-familien.

– Vi er glade for, at Ristorante Fratelli igen er sponsor i Sønderjyske Fodbold. Det er nogle hårdtarbejdende brødre, der står bag restauranten, og vi er glade for, at de kan se værdien i at blive eksponeret på Sydbank Park. Vi ser frem til et stærkt samarbejde, siger Markus Kristoffer Hansen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder