Forsvarstalent skriver kontrakt i Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold har skrevet kontrakt med det 15-årige forsvarstalent Mads Bo Ottesen, der spiller på klubbens U17-ligahold. 

2023 har fået den bedst tænkelige start for 15-årige Mads Bo Ottesen.

Den unge midtstopper har netop underskrevet en kontrakt med Sønderjyske Fodbold, der løber frem til sommeren 2025, og dermed har han fået belønning for en stærk halvsæson på klubbens U17-ligahold.

Akademichef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Vilstrup, glæder sig over, at endnu en akademispiller har gjort sig fortjent til en kontrakt.

– Mads Bo Ottesen har haft en imponerende udvikling, siden han kom til klubben fra Kolding IF i sommer. Han er førsteårs U17-spiller, der straks er blevet stamspiller, og vi tror, at han fortsat vil udvikle sig godt i vores stærke setup.

– Han er en rigtig forsvarsspiller, der er duelstærk, og som sætter en ære i at forsvare feltet. Han har en fin fart og et godt blik for at spille bolden op gennem kæderne. Han er desuden ekstremt dedikeret og en god rollemodel i forhold til den indsats, han lægger i fodbolden, siger Thomas Vilstrup.

Mads Bo Ottesen glæder sig over at have underskrevet sin første fodboldkontrakt.

– Det er med glæde og stolthed, at jeg har underskrevet min første fodboldkontrakt. Jeg er meget glad for at være i Sønderjyske Fodbold, hvor jeg trives godt og er inde i en god udvikling. Jeg ser frem til at udvikle mig yderligere i klubben i årene fremover, og den helt store drøm er naturligvis, at det rækker helt til førsteholdet en dag, siger Mads Bo Ottesen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder