Formstærk Flø forlænger i Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold og Nicolai Flø har forlænget samarbejdet, så den 28-årige målmand nu er på kontrakt frem til sommeren 2026.

Med seks clean sheets og flere forrygende redninger har Nicolai Flø en stor aktie i den aktuelle topplacering i NordicBet Ligaen, og den gode indsats i målet bliver nu belønnet med en kontraktforlængelse.

28-årige Flø har underskrevet en ny aftale med Sønderjyske Fodbold, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2026.

Sportschef Casper Daather glæder sig over kontraktforlængelsen med den formstærke målmand.

– Vi er meget glade for forlængelsen med Nicolai Flø. Han har udviklet sig godt i sin tid i Sønderjyske Fodbold, og særligt i denne sæson har han virkelig vist sig godt frem. Han indgår i et stærkt målmandsteam, hvor der er en sund konkurrence, der er med til at skærpe ham, og resultatet heraf har vi set i kampene, hvor han flere gange har været kampafgørende.

– Også uden for banen har han udviklet sig godt gennem de snart fire år, han har været i klubben. Han er blevet en lederskikkelse, der bærer klubbens værdier på fornem vis, og han har også båret anførerbindet i flere kampe, siger Casper Daather.

Nicolai Flø glæder sig over, at kontraktforlængelsen er kommet tidligt på plads, så han kan koncentrere sig om de spændende opgaver, der venter i foråret.

– Det føles lige så godt at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold, som det har gjort de andre gange. Jeg befinder mig godt hernede, og det har været godt at få tidligt på plads, så vi ikke skal bruge tanker på det foran et rigtigt vigtigt forår. Jeg er rigtig glad for, at det er kommet på plads.

– Jeg synes, at jeg i den seneste periode og i det meste af 2023 har været der, hvor jeg har været på det højeste niveau – både til kamp og i træning. Samtidig er det et tidspunkt i mine tre et halvt år, hvor klubben har stået mest solidt og har stået bedst. Det er nok summen af de to ting, der har gjort, at vi ret hurtigt har fundet en løsning om at forlænge samarbejdet, siger Nicolai Flø.

Nicolai Flø kom til Sønderjyske Fodbold i sommeren 2020, og han har foreløbig vogtet målet i 76 førsteholdskampe.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder