Ford Haderslev – Gildberg A/S forlænger sponsorat i Sønderjyske Fodbold

Ford Haderslev – Gildberg A/S er imponeret over Sønderjyske Fodbolds udvikling det seneste år og har med meget sikker hånd sat en signatur på en forlængelse af sponsoratet.

Det gode samarbejde mellem Ford Haderslev – Gildberg A/S og Sønderjyske Fodbold fortsætter, efter bilforhandleren netop har forlænget sin sponsoraftale med klubben.

Hos Ford Haderslev – Gildberg A/S er direktør Karsten Jespersen og salgskonsulent Keld Bossen meget imponerede over Sønderjyske Fodbolds udvikling, og signaturen på forlængelsen er derfor skrevet med meget sikker hånd.

– Da vi sidste år forlængede vores aftale, var vi en smule spændte på, hvor Sønderjyske Fodbold var på vej hen. Det er vi ikke mere.

– Som fast mand på Sydbank Park fornemmer man hurtigt, at den gode stemning er vendt tilbage. Tilskuerne er glade, og de øvrige erhvervsdrivende, vi møder i Fuglsang Loungen, til arrangementerne eller på netværksturene, klager bestemt heller ikke. Vi vil naturligvis gerne med på den videre rejse, og vi kan kun opfordre landsdelens øvrige erhvervsdrivende til at hoppe med på vognen. Lad os sammen løfte Sønderjyske Fodbold tilbage i Superligaen, så vores smukke landsdel kan få den opmærksomhed, den fortjener, lyder det fra Ford Haderslev – Gildberg A/S.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over forlængelsen med Ford Haderslev – Gildberg A/S.

– Ford Haderslev – Gildberg A/S har længe støttet op om Sønderjyske Fodbold, og de har lige som os andre nydt, at klubben har accelereret, siden vi fik nye lokale ejere. Jeg tror, enhver kan se, at Sønderjyske Fodbold er på rette vej, og vi glæder os over opbakningen og optimismen fra de lokale og regionale virksomheder til hele Sønderjyllands fodboldhold, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder