Flot sejr til U17-talenterne

Lørdag hentede Akademiets U17-hold en sikker 3-0-sejr over AC Horsens på udebane, mens det desværre ikke blev til point for U19 og U15.

Fin præstation ikke nok for U19

U19-holdet tabte lørdag med 4-2 på udebane til et formstærkt AC Horsens-hold, og efter kampen kunne cheftræner Nikolaj Hørby sagtens finde positive ting at tage med videre. 

– Selvom vi spillede mod et af ligaens mest formstærke hold, formåede vi egentlig at sætte mange gode ting sammen i løbet af kampen. Begge halvlege startede vi rigtig stærkt, og vi havde længe en fornemmelse fra sidelinjen, at vi havde godt fat i spillet i de perioder, hvor vi spillede med en god balance mellem det korte og det lange spil. Til forskel fra de øvrige kampe fik vi også scoret i vores gode perioder.

De gode tendenser i spillet blev desværre forplumret en smule af, at holdet har nogle udfordringer, som ikke blev løst i kampen mod AC Horsens. 

 – Vores to helt store udfordringer er vores defensive omstillinger og vores standarder. Vi må gøre en større indsats for ikke at fremstå så sårbare på begge områder, afslutter Nikolaj Hørby. 

AC Horsens  – Sønderjyske/HFK 4-2 (2-1)  

0-1, Silas Relsted Gonzalez – 2-2, Blend Istrefi. 

Startopstilling:  Marcus Ryu Alstrup – Sebastian Jessen, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Anders Bergholt Pedersen, Blend Istrefi, Magnus Quisgaard Gaunsbæk, Kristoffer Jørgensen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Simon Maass, Silas Relsted Gonzalez. 

Bænken: Dmytro Kosach, Anton Hüttel, Sebastian Escobar Jensen, Oliver Cafnik-Theill, Tinus Solomon Gripping Olesen, Mostaffa Rabia Yassin. 

Overbevisende sejr til U17-holdet

Akademiets U17-talenter vandt lørdag med 3-0 på udebane over AC Horsens, og sejren kom i hus på baggrund af en rigtig god præstation, fortæller cheftræner Mathias Rahbek. 

– Vi havde følelsen af kontrol det meste af kampen, og i de perioder hvor vi kunne miste den, tog vi lynhurtigt fat igen. Vi scorede nogle gode mål, hvor specielt målet til 2-0 og opbygningen hertil er værd at gense. Men også vores evne til at forsvare os kollektivt er værd at fremhæve. 

Mathias Rahbek sender samtidig en stor ros til hele holdet, som tager rigtig godt imod de tanker, som cheftræneren forsøger at implementere på U17-holdet. 

– Kæmpe ros til drengene. De arbejder så godt med tingene i hverdagen og sætter det endnu en gang i spil i kamp. Og de fik belønningen med hjem i form af en sikker sejr. Vi går nu ind i en periode med mange kampe på kort tid, hvor vi skal sørge for at blive ved med at lægge på – og det tror jeg på, at vi gør.

AC Horsens  – Sønderjyske/HFK 0-3 (0-2)  

0-1, Sebastian Larsen – 0-2, Jakob Lagoni Thorsen – 0-3, Sebastian Larsen. 

Startopstilling:  William Nyborg – Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Sebastian Larsen, Dereje Jensen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jonas Jønsson, Jakob Lagoni Thorsen, Villads Nøhr Birk, Elias Hjort-Pedersen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Asghar Ibrahimi, Frederik Kyed Thomsen, Mohamed Yahya, Refik Avdic, Jeppe Klemann. 

Tidlig scoring afgjorde U15´s kamp 

U15-drengene indkasserede et mål efter mindre end et minuts spil, og det skulle vise sig at blive kampens eneste, da talenterne tabte med 1-0 på udebane til AC Horsens. 

Efter kampen beretter trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen om en kamp, hvor den sidste kvalitet manglede. 

– Vi fik en svær start på kampen, da vi indkasserede et mål allerede efter 52 sekunder. Vi fik undervejs i første halvleg bedre fat i spillet og kom i mange tilfælde op tæt på Horsens’ felt, men vi manglede kvalitet til at få afsluttet vores angreb ordentligt med store chancer. 

Trænerduoen fortæller, at spillestilen blev ændret en smule til anden halvleg, men desværre lykkedes det ikke at prikke bolden i nettet. 

– Efter pausen prøvede vi en mere direkte stil i spillet med bolden og kom også frem til nogle chancer, som kunne have givet en udligning. Den kom dog ikke, og Horsens vandt dermed kampen på det tidlige mål i første halvleg. 

AC Horsens  – Sønderjyske/HFK 1-0 (1-0)  

Startopstilling:  Noah Q.P. Nguyen – Victor Grønhøj Nissen, Simon Thaysen Nissen, Marcus Nukulkit Hansen, Nicolai Derlich Biel, Nicklas Bergmann Schmidt, Gustav Sejrup, Andreas Holm, Nicolai Lund, Tobias Stig Bertram, Sultan Azar Ebrat. 

Bænken: Oliver Kræmer Jessen, William Beck, Frederik Mortensen, Mathias Duborg. 

Alle tre talenthold skal i aktion igen lørdag d. 15. april, hvor Randers Freja FC venter på udebane.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder